Skal vi danse:

- Det er ikke et kjedelig sekund med Adrian

Lillian Aasebø er en av proffdanserene som snart entrer parketten i årets Skal vi danse-premiere. Hun lover høy show-faktor fra første trinn med Adrian Sellevoll.

KLAR FOR PREMIERE: Adrian Sellevoll har Lillian Aasebø som dansepartner. Hun mener Adrians show-personlighet vil sjarmere publikum. Foto: Privat
KLAR FOR PREMIERE: Adrian Sellevoll har Lillian Aasebø som dansepartner. Hun mener Adrians show-personlighet vil sjarmere publikum. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Lørdag tilkalles kjendiser og proffdansere til parketten i premiere på årets sesong av Skal vi danse. Et av parene det er knyttet høye forventninger til er «ungdomsparet» Lillian Aasebø (26) som danser med realitydeltaker og modell Adrian Sellevoll, kjent fra realityprogrammet Ex on the Beach. Lillian er med for fjerde gang og gleder seg til å gyve løs på en ny periode gnagsår, støle muskler og mye internhumor - ifølge henne selv. Vi fikk et «kjappis»-intervju mellom danseøkter og kostymeprøver.

- Er du nervøs før premieren? Og ikke minst - har Adrian lært seg koreografien?

- Akkurat nå er nervene under kontroll. De pleier å melde seg rett før jeg går ut på gulvet og så slipper de taket når begynner å bevege meg. Og ja, Adrian har vært superflink! Han har lært koreografien og den er ganske avansert faktisk. Vi skal danse quickstep, en av mine favorittdanser - og det blir en god dose show. Adrian er ung og sprek - og en skikkelig karakter. Jeg tror det blir veldig gøy, sier Lillian.

- Hvordan vil du beskrive dansepartneren din med tre ord?

- Showman, sprudlende og veldig omtenksom. Det er ikke et kjedelig øyeblikk med denne fyren, sier Lillan og ler.

KLAR FOR EN VALS: Realitykjendis og modell Adrian Sellevoll (21) er dansepartneren til Lillian i årets sesong av Skal vi danse. FOTO: TV2
KLAR FOR EN VALS: Realitykjendis og modell Adrian Sellevoll (21) er dansepartneren til Lillian i årets sesong av Skal vi danse. FOTO: TV2 Vis mer

De to har øvd siden begynnelsen av august, og dersom de kommer videre blir treningsmengden større og større etterhvert som parene får mer dansetid. Lillian er vant til lange dager på dansetrening, og begynte med dans allerede som 6-åring.

- Livet mitt besto egentlig bare av dans gjennom barndom og ungdomstid. Det gikk foran venner, familie og skole. Foran alt egentlig. Som nittenåring la jeg danseskoene på hylla da partneren min ønsket å legge opp, og da utdannet jeg meg til makeupartist og stylist. I tillegg tok jeg kurs slik at jeg kunne dømme i dansekonkurranser, så jeg hadde fortsatt en fot i miljøet, forteller Lillian.

Da TV2 ringte for fire år siden og spurte om hun kunne tenke seg å være en av danserne i «Skal vi danse», var hun imidlertid ikke vond å be.

- Det var en kjempekul telefon å få, og jeg angrer ikke på at jeg takket ja. Nå er jeg med for fjerde året på rad, og syns det er like morsomt hver gang. Det er noe med å gå inn i den dansebobla som er helt fantastisk, sier Lillian på klingende Stavangersk.

- Ja, vi hører ofte snakk om den bobla fra deltakerne som elsker å være med. Hva er denne bobla?

- Det er den verdenen man skaper på trening. Både med partneren som man blir veldig godt kjent med, og med hele crewet og de andre deltakerne. Livet består omtrent bare av de folka i de ukene det pågår. Vi blir en stor familie.

- Har du noen øyeblikk du ekstra stolt av i «Skal vi danse»?

- Det er mange! Jeg syns vi har fått til mye bra. Åpningsdansen min med Alexander i fjor syns jeg ble veldig fin, og det var gøy med den Fifty Shades-valsen med Erik året før der igjen. Den ble jo litt for sexy for dommerpanelet, ler Lillian.

HOT STEMNING: - For hett, mente dommerne, men Lillian syntes valsen var god. Foto: TV2
HOT STEMNING: - For hett, mente dommerne, men Lillian syntes valsen var god. Foto: TV2 Vis mer

- Ja, det ble vel kommentert «litt for mye sex og litt for lite wienervals» ifølge dommerne?

- Ja, det var vel noe sånt. Jeg syntes det var en kul koreografi, fastslår Lillian.

- Blir det flere slike danser i år?

- Haha, det får vi se på! Det var ikke ment for å provosere, her har man litt ulik smak rett og slett, forklarer Lillian.

- Er det vanskelig å lære bort dans?

- Det kommer selvfølgelig an på partneren, men jeg vil si at jeg kan lære alle å danse, men jeg kan ikke lære alle å VILLE danse, hvis du skjønner? Partneren må ville legge inn det ekstra giret. Bli bitt av basillen og få skikkelig lyst til å formidle, forklarer Lillian.

- Hva tenker du skal til for å vinne?

- Talent, personlighet og at du har evnen til å leve deg inn i det. Og for vår del tror jeg det er bra at Adrian er en skikkelig showman!

- Hvem anser du som de største konkurrentene?

ÅRETS DANSEGJENG: På discokule fra venstre: Aleksander Hetland, Jan Tore Kjær, Trine Haltvik, Isabel Raad, Sandra Borch, Christian Strand, Victor Sotberg, Jørgine Vasstrand, Adrian Sellevoll, Emilie Nereng, Per Sandberg og Bahareh Letnes. FOTO: TV2
ÅRETS DANSEGJENG: På discokule fra venstre: Aleksander Hetland, Jan Tore Kjær, Trine Haltvik, Isabel Raad, Sandra Borch, Christian Strand, Victor Sotberg, Jørgine Vasstrand, Adrian Sellevoll, Emilie Nereng, Per Sandberg og Bahareh Letnes. FOTO: TV2 Vis mer

- Litt vanskelig å si, men Nadia er jo med i år og er veldig erfaren og dyktig og hun danser med Alexander, verdensmester i svømming, som jeg tror kan være god. Han har nok et sterkt konkurranseinstinkt også. Også tror jeg Victor som skal danse med erfarne og dyktige Rikke kan bli et par som gjør det bra. Men det er alltid noen overraskelser, understreker Lillian.

At det dukker opp romanserykter omtrent hver sesong av programmet, og i hennes tilfelle sist med Erik Follestad, tar hun helt med ro.

- Jeg synes det er fint - det forteller meg at vi har god kjemi på dansegulvet. Å formidle romantikk eller kjærlighet på en troverdig måte er kanskje noe av det vanskeligste å få til, det er mye lettere å formidle sinne for eksempel, forklarer Lillian.

- Vi har fått med oss at du er singel - er det sånn at en mulig kjæreste må imponere på dansegulvet?

- Haha, nei i grunn ikke. Det viktigste for meg er nok at han må være snill, ha humor og ikke ta seg selv så høytidelig. Også må han tåle at jeg er litt skrullete, for det er jeg, ler Lillian.

Premieren sendes på TV2 klokken 19.30 Lørdag 1. september.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer