Skal vi danse:

- Det er ikke et kjedelig sekund med Adrian

Lillian Aasebø er en av proffdanserene som snart entrer parketten i årets Skal vi danse-premiere. Hun lover høy show-faktor fra første trinn med Adrian Sellevoll.

KLAR FOR PREMIERE: Adrian Sellevoll har Lillian Aasebø som dansepartner. Hun mener Adrians show-personlighet vil sjarmere publikum. Foto: Privat
KLAR FOR PREMIERE: Adrian Sellevoll har Lillian Aasebø som dansepartner. Hun mener Adrians show-personlighet vil sjarmere publikum. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Lørdag tilkalles kjendiser og proffdansere til parketten i premiere på årets sesong av Skal vi danse. Et av parene det er knyttet høye forventninger til er «ungdomsparet» Lillian Aasebø (26) som danser med realitydeltaker og modell Adrian Sellevoll, kjent fra realityprogrammet Ex on the Beach. Lillian er med for fjerde gang og gleder seg til å gyve løs på en ny periode gnagsår, støle muskler og mye internhumor - ifølge henne selv. Vi fikk et «kjappis»-intervju mellom danseøkter og kostymeprøver.

- Er du nervøs før premieren? Og ikke minst - har Adrian lært seg koreografien?

- Akkurat nå er nervene under kontroll. De pleier å melde seg rett før jeg går ut på gulvet og så slipper de taket når begynner å bevege meg. Og ja, Adrian har vært superflink! Han har lært koreografien og den er ganske avansert faktisk. Vi skal danse quickstep, en av mine favorittdanser - og det blir en god dose show. Adrian er ung og sprek - og en skikkelig karakter. Jeg tror det blir veldig gøy, sier Lillian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer