Reese Witherspoon:

- Det er ikke med letthet at vi har fattet den vanskelige beslutningen

Stjerneparet delte trist nyhet på Instagram.

REESE WITHERSPOON: Det er snart 25 år siden Reese Witherspoon gjorde sitt store gjennombrudd i Hollywood. Og alt startet med kultfilmen Cruel Intentions i 1999. Her er hun sammen med sin blivende eksmann Jim Toth. FOTO: NTB.
REESE WITHERSPOON: Det er snart 25 år siden Reese Witherspoon gjorde sitt store gjennombrudd i Hollywood. Og alt startet med kultfilmen Cruel Intentions i 1999. Her er hun sammen med sin blivende eksmann Jim Toth. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Skuespiller og filmprodusent Reese Witherspoon (47) og ektemannen gjennom 12 år, Jim Toth (52) skal nå skilles.

Ifølge rettsdokumenter som nettstedet People har fått tak i, skal en av grunnene til bruddet være uforenelige forskjeller mellom paret. I dokumentene uttrykker de likevel at de ønsker delt omsorg for deres felles sønn, Tennessee James på ti år. Dessuten hadde paret en ektepakt på plass før de giftet seg.

Dyp kjærlighet

Witherspoon og Toth delte nyheten om at de hadde bestemt seg for å gå hvert til sitt på hennes Instagram-konto, bare få dager før deres 12-års bryllupsdag. Og i den anledning skrev de følgende:

«Vi har noen personlige nyheter å dele. Det er ikke med letthet at vi har fattet den vanskelige beslutningen om å skille oss. Vi har delt så mange fantastiske år sammen og vi går nå videre med dyp kjærlighet, godhet og gjensidig respekt for alt vi har skapt sammen.»

«Vår viktigste prioritering nå er sønnen vår og hele familien vår nå som vi går inn i et nytt kapittel. Slike saker er aldri enkle, men ekstremt personlige. Vi setter virkelig pris på alles respekt for vår families privatliv på dette tidspunktet.»

Ifølge kilder som People har snakket med har paret bevart vennskapet til tross for beslutningen om å ikke være sammen lenger og at de er fast bestemt på å dele ansvaret som foreldre.

Ung mor

I et intervju med ELLE tilbake i 2012, snakket «Lovlig blond»-skuspilleren om da hun møtte Toth første gang på en en fest hos en venn, kort tid etter bruddet med Spiderman-skuespiller Jake Gyllenhaal. Hun beskrev da Jim Toth som en skikkelig bra person.

I tillegg til Tennessee James har Witherspoon to barn fra sitt tidligere ekteskap med Ryan Phillippe- datteren Ava Elisabeth (23) og Deacon Reese (19). Og Reese har tidligere delt åpenhjertig om at det var tøft å bli mor i en alder av 22 år:

- Skal jeg være helt ærlig, var jeg livredd. Jeg ble gravid som 22-åring og visste ikke hvordan jeg skulle kombinere jobb og morsrollen, sa hun i et intervju til Drew Barrymore i 2021.

Hun og Ryan Philippe ble sammen under innspillingen av kultfilmen Cruel Intentions og ble raskt Hollywoods desidert hotteste par. Samme år som filmen kom ut giftet de seg, og sammen har de barna Ava Phillippe (21) og sønnen Deacon Phillippe (17).

I 2008 gikk Reese og Ryan fra hverandre, etter ni års ekteskap. I 2010 fant hun derimot kjærligheten på nytt og i 2011 giftet hun seg med Jim Toth. Året etter ble sønnen deres, Tennessee James, nå ti år, født.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer