Nina Owing

- Det er ikke noe å hausse opp for min del!

Nyhetsanker Nina Owing (64) dukket opp i The Crown-episode.

NINA OWING: Den populære nyhetsankeren Nina Owing på filmpremiere i 2016 med ektemannen Odd Arvid Strømstad. FOTO: Berit Roald / NTB
NINA OWING: Den populære nyhetsankeren Nina Owing på filmpremiere i 2016 med ektemannen Odd Arvid Strømstad. FOTO: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

Denne vinteren var Netflix-serien The Crown tilbake med en splitter ny sesong, og denne gangen er det epoken med prinsesse Diana, og trekantdramaet mellom Diana, Charles og Camilla som står i fokus.

I dag er Charles konge, etter at moren dronning Elizabeth (96) gikk bort i september i år, mens Camilla har fått tittelen dronninggemalinne.

For den observante, norske The Crown-seer var det ekstra stas å se «vår egen» Nina Owing (64) - nyhetsanker på NRK - i en snutt i episode 8, kalt «The Gunpowder».

Episoden tar for seg det kontroversielle BBC-intervjuet Diana ga til Panorama i 1995. Intervjuet ble naturlig nok dekket verden over, og også her til lands.

- Jeg har sett episoden, og det var jo noen korte sekunder – så ikke noe å hausse opp for min del, sier Nina Owing til KK.

Oppsiktsvekkende frittalende

Nå, ganske nøyaktig 27 år senere, husker 64-åringen skandaleintervjuet med prinsessen og tobarnsmoren godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer