Sophie Elise

- Det er ikke noe jeg er stolt av

Influenser Sophie Elise Isachsen åpner opp om det omstridte Instagram-bildet.

SOPHIE ELISE: Influenseren stod i hardt vær tidligere i år, og sier hun bare ville ordne opp i situasjonen. Foto: Ida Bergersen
SOPHIE ELISE: Influenseren stod i hardt vær tidligere i år, og sier hun bare ville ordne opp i situasjonen. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

- Det er ikke noe jeg stolt av, sier Sophie Elise Isachsen (28) til podkasten 730 tirsdag denne uken.

Hun snakker om stormen som oppsto tidligere i år etter at hun delte et bilde på Instagram sammen med influenser Nora Haukland (26).

«Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man bare gir faen», var bildeteksten, og i Hauklands hånd kunne man se en liten pose med hvitt pulver.

Bildet tok fyr på internett, som kort fortalt endte med at Isachsens avsluttet kontrakten med NRK etter at Kringkastingsrådet mottok tusenvis av klager.

KK har vært i kontakt med Isachsen, som sier hun ikke har noen kommentar utover innholdet som kommer frem i podcasten.

Ville ordne opp

Isacksen har tidligere forklart til «Sommer i P2» at selfien ble postet ved «en feiltakelse», og til 730 utdyper hun at hun følte seg «veldig dum».

- Jeg hadde lyst til å ordne opp i situasjonen, sier 28-åringen.

- Når man står i slike situasjoner så er det veldig normalt egentlig. For meg handlet det bare om at jeg må snakke med mine samarbeidspartnere.

På spørsmål om hvordan det var å stå i den situasjonen, sier Isachsen at det føltes som om «det aldri sluttet».

- Det var mest bare veldig overveldende, det beste ordet surrealistisk, egentlig. Jeg kunne ikke tro at det var meg det handlet om. Det virket helt fucka. Jeg sa sånn mange ganger, «herregud tenkt at dette skjer?» Jeg kunne ikke fatte det.

Mye bråk

Haukland skal ikke ha samtykket til publisering av bildet, og ble først ikke identifisert av media. Til TV2 har hun tidligere uttalt at situasjonen var ekstremt krevende.

- Det var så mye bråk rundt meg, og det var veldig vanskelig å vite hvordan man skulle håndtere det, sa hun til kanalen i august.

- Det viktigste for meg var å være med familie og dem som står meg nær, de som er en del av røttene mine, og å kjenne på kjærligheten fra dem.

KK har prøvd å få kontakt med Haukland, foreløpig uten hell.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer