Michelle Obama

- Det er ingen grunn til å bekymre seg for at apokalypsen er nær

Den avtroppende førstedamen letter på sløret om natten da Donald Trump ble valgt til president.

MICHELLE OBAMA: Til tross for at førstedamen Michelle Obama jobbet iherdig for å sørge for at USAs 45. president ble en kvinne holdt det dessverre ikke. Men i et intervju med People ber hun oss om å ikke være bekymret for fremtiden, men heller se fremover.  Foto: NTB Scanpix
MICHELLE OBAMA: Til tross for at førstedamen Michelle Obama jobbet iherdig for å sørge for at USAs 45. president ble en kvinne holdt det dessverre ikke. Men i et intervju med People ber hun oss om å ikke være bekymret for fremtiden, men heller se fremover. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nøyaktig én måned siden «hele verden» var vitne til tidenes mest nervepirrende valgvake i forbindelse med presidentvalget i USA, og de to hovedpersonene som alles øyne var rettet mot var demokraten Hillary Rodham Clinton (69) og republikaneren Donald Trump (70). 

Meningsmålingene hadde på forhånd utpekt den tidligere førstedamen Hillary som USAs 45. president - men den gang ei - natt til onsdag 9. november kom sjokknyheten om at forretningsmannen Donald Trump hadde vunnet valget. 

Dermed måtte 69 år gamle Hillary Clinton, som har vært politisk aktiv siden tenårene, innse at presidentslaget var tapt, og at tiden dessverre ikke var inne for at USA skulle få sin første kvinnelige president. Med seg på laget hadde Hillary blant annet fått med seg det nåværende presidentparet Barack (55) og Michelle Obama (52).

Men skal vi tro den avtroppende førstedamen, som åpner opp i et intervju med People om natten da Donald Trump ble valgt til president, fikk ikke Michelle Obama med seg den nervepirrende valgthrilleren. Hun la seg nemlig i god tid før valgresultatet var klart. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer