Kim Kardashian

Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret

Se alle bildene!

KARDASHIAN: De berømte søstrene har uten tvil forandret seg de siste årene! Se de utrolige bildene nederst i saken.  Foto: NTB scanpix
KARDASHIAN: De berømte søstrene har uten tvil forandret seg de siste årene! Se de utrolige bildene nederst i saken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du ikke har hørt navnet Kardashian før, la meg introdusere deg kjapt. Kardashian-familien, med Kim Kardashian (36) i førersetet, har brettet ut livene sine i det vide og brede - både på TV-skjermen og i sosiale medier.

I TV-serien «Keeping up with the Kardashians» har vi siden 2007 fulgt livene til Kim, Khloé (32), Kourtney (37), Kendall (21), Kylie (19), Rob (29), Kris (61) og Bruce (67) - som nå heter Caitlyn Jenner - gjennom oppturer, nedturer og intrigerer. 

Og det er ingen tvil om at søstrene Kardashian har hatt en stilforandring i løpet av de siste ti årene. Selv om Kardashian-familien så å si er sin egen motehær og for lengst har befestet sin posisjon som en av verdens mest fasjonable familier, er det Kim som de siste årene har vært frontfiguren når det kommer til mote og skjønnhet. Og dette kanskje særlig etter hun giftet seg med artist og designer Kanye West (39). Vågale antrekk utgjør fortsatt en betydelig del av realitystjernens garderobe, men det er ikke bare Kim som liker å kle seg opp i frekke antrekk.

Se før- og etterbildene av de berømte søstrene nederst i saken!  

LES OGSÅ: Kanye West fikk svigersøster og kona til å posere lettkledd

Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret

De siste årene har lillesøster Kylie (19) også vært ivrer etter mote-tronen, og jenter og gutter verden over ser opp til den unge realitystjernen. Storesøster Kendall Jenner har i løpet av de siste årene seilet opp som hele verdens it-jente nummer ÉN. Og det er ikke uten grunn at realitystjernen og supermodellen har blitt et stil- og kjendisikon. 21-åringen, som har prydet omtrent alt av catwalker og magasinforsider, er ikke bare klassisk vakker og elegant, hun har også en sikker og klassisk stil, som inspirerer unge så vel som eldre kvinner. Hun er kanskje den av søstrene som har forandret seg minst de siste syv årene også - bare se bildene i karusellen under. (Psst: Derfor slettet Kendall Instagram-kontoen sin!)

Men er det én av Kardashian-søstrene som virkelig har tatt en helomvending, så er det kanskje Khloé Kardashian, som tidligere har blitt angrepet i sosiale medier for å være «the fat one» i Kardashian familien, til tross for at hun var langt fra overvektig.

I løpet av de siste årene har hun imidlertid satt av ekstra mye tid til kropp og trening, og resultatene er verdt å skryte av. «Strong is the new sexy» beskriver det hun har oppnådd; definerte muskler, men fortsatt fyldige, kvinnelige former, og vi elsker det! (Psst: Når eksen får deg til å trene: - Ofte kan en skilsmisse eller et brudd være en kickstart på en ny livsstil!)

LES OGSÅ: Dette er treningen Khloé Kardashian sverger til! 

Kim Kardashian (2007-2017): 

Khloé Kardashian: 

Kourtney Kardashian: 

Kylie Jenner:

Kendall Jenner: 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer