Meghan Markle

- Det er klart at en slik dokumentar kan virvle opp mye gammelt grums

En kontroversiell TV-serie med intervjuer av Meghan Markles venner og familie er på trappene. - Jeg tror faktisk ikke det vil kunne påvirke en eventuell forlovelse, sier kongehusekspert Kjell Arne Totland.

MEGHAN MARKLE: En planlagt TV-serie om kjæresten til prins Harry skal inneholde intervjuer med venner og familie og grave i Markles fortid. Foto: NTB Scanpix/ Reitmans
MEGHAN MARKLE: En planlagt TV-serie om kjæresten til prins Harry skal inneholde intervjuer med venner og familie og grave i Markles fortid. Foto: NTB Scanpix/ Reitmans Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er tabloidavisen The Sun som melder nyheten om at britiske Channel 4 planlegger en serie med tittelen Meet The Markles, som visstnok skal inneholde en rekke intervjuer med venner og familie av Meghan Markle (35), prins Harrys (32) nye kjæreste. (PSST! Her er alt du trenger å vite om den nye kjæresten til prins Harry!

I ekte britisk tabloidstil lekkes det informasjon om at det nå skal «graves dypere enn noensinne», og at serien skal se nærmere på hennes tidligere forhold, hvordan hun og Harry ble et par, og dessuten ta for seg Markles eventuelle framtidige rolle i kongefamilien.

- Da jeg leste om den planlagte TV-serien tok jeg meg i å tenke: Håper inderlig at de intervjuer folk som vil Meghan og Harry vel! sier Kjell Arne Totland, TV2s kongehusekspert til KK.no. 

MEGHAN MARKLE: Var den mest googlede skuespillerinnen i 2016 - på grunn av kjæresteforholdet til prins Harry. Nå kommer visstnok en tv-serie om hennes liv og virke. Foto: Pa Photos/ NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE: Var den mest googlede skuespillerinnen i 2016 - på grunn av kjæresteforholdet til prins Harry. Nå kommer visstnok en tv-serie om hennes liv og virke. Foto: Pa Photos/ NTB Scanpix Vis mer

- Prinsens kjæreste er et av klodens heteste navn for tiden - og det er tydelig at TV-kanalene nå ønsker å smi mens jernet er varmt, sier Totland.

- Kan en slik TV-serie ødelegge for en eventuell kongelig forlovelse?

- Det er klart at en slik dokumentar kan virvle opp mye gammelt grums om andre kjærester, ekteskap og skilsmisse - men jeg tror faktisk ikke det vil kunne påvirke en eventuell forlovelse. Det virker som Harry har bestemt seg for Meghan - og personlig tror jeg vi kan få en forlovelse før året er omme, mener kongeeksperten.

TROR PÅ FORLOVELSE: - Jeg tror vi ser en forlovelse før året er omme, sier Kjell Arne Totland til KK.no Foto: NTB scanpix
TROR PÅ FORLOVELSE: - Jeg tror vi ser en forlovelse før året er omme, sier Kjell Arne Totland til KK.no Foto: NTB scanpix Vis mer

De skandinaviske kongehusene har gått i bresjen for å la arvingene følge hjertet, og om det kanskje er en overdrivelse å si at det blåser en kjærlighetsvind over det britiske kongehuset, er det visse endringer å spore.

- Tradisjonelt har det britiske kongehuset og ikke minst det britiske hoffet vært svært konservativt med hensyn til giftermål. Dette har imidlertid forandret seg mye de siste tiårene, sier Totland og legger til et viktig poeng:

- Prins Harry er dessuten langt ute i tronfølgen - etter sin far og sin bror og hans barn - og han vil med tiden bli en like perifer prins i det britiske kongehuset som hans onkler, prinsene Andrew og Edward er i dag, påpeker Totland. 

LES OGSÅ: Slik var prinsesse Dianas siste dager

Meghan Markle er først og fremst kjent for rollen som Rachel Zane i den populære serien «Suits». Hennes far jobbet som lysmann på settet til 80/90-tallsklassikeren «Våre verste år», så hun ble derfor tidlig introdusert for film- og TV-bransjen. Hennes mor er en afro-amerikansk yogainstruktør og hennes far er av nederlandsk og irsk opprinnelse. 

Nyheten om TV-serien kommer en drøy måned etter at halvsøsteren til Meghan, Samantha Grant visstnok planlegger en «tell all»-bok om Meghans, (ifølge noen twittermeldinger fra Grant selv), mindre flatterende egenskaper. Meghan har ikke kommentert hverken bokplaner eller den kommende TV-serien om hennes eget liv. 

LES OGSÅ: Meghan Markle bruker bare fem minutter på sin stjerne-look

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer