Harry & Meghan

- Det er latterlig å tenke på, at det var det første han så av meg!

Slik møttes Harry og Meghan egentlig.

HARRY & MEGHAN: - Det villeste er at jeg tror at denne kjærlighetshistorien så vidt har begynt, sier en svært forelsket prins Harry i fersk miniserie. FOTO: Netflix
HARRY & MEGHAN: - Det villeste er at jeg tror at denne kjærlighetshistorien så vidt har begynt, sier en svært forelsket prins Harry i fersk miniserie. FOTO: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den åttende dagen av desember 2022, ble de tre første episodene av den mye omdiskuterte Netflix-dokumentaren «Harry & Meghan» endelig sluppet på strømmeplattformen.

I miniserien får vi høre med prins Harry (38) og Meghan Markles (41) egne ord om reisen fra forelskelsen sommeren 2016 til avskjeden med Storbritannia i mars 2020, til det nåværende familielivet i California.

Forelsket i Meghan med Snapchat-filter

Den offisielle historien er at Meghan og Harry møttes på blind date organisert av felles venner, men nå viser det seg at de da lenge hadde tekstet med hverandre via sosiale medier.

- Jeg scrollet gjennom feeden min, og en venn av meg hadde en video av Meghan med hundeører ... Det var det første jeg så av henne, og tenkte: «hvem er DET?», forteller prins Harry.

- Det er latterlig å tenke på, at det var det første han så av meg, supplerer Meghan lattermild.

HUNDEFILTER: Dette bildet av Meghan falt Harry for, da han så henne for aller første gang. FOTO: Netflix
HUNDEFILTER: Dette bildet av Meghan falt Harry for, da han så henne for aller første gang. FOTO: Netflix Vis mer

Det hele startet nemlig med det velkjente hundefilteret på Snapchat, før det utviklet seg til kommunikasjon via bildedelingstjenesten Instagram. Ikke ulikt slik vi vanlige, dødelige også forelsker oss og kommuniserer med hverandre nå om dagen.

FORELSKET: Det er ingen tvil om at prins Harry og den tidligere skuespilleren Meghan Markle er stormende forelsket i hverandre. FOTO: Netflix
FORELSKET: Det er ingen tvil om at prins Harry og den tidligere skuespilleren Meghan Markle er stormende forelsket i hverandre. FOTO: Netflix Vis mer

I Netflix-dokumentaren forteller Meghan at hun bevisst oppsøkte Instagram, og ikke googlet, for å lære prins Harry bedre å kjenne - fordi at det er på Instagram man får den beste indikasjonen på hvem personen er, ettersom bildene man legger ut er selvvalgte.

Prins Harry hadde en hemmelig Instagram-profil kun hans nærmeste venner og familie kjente til.

Skulle leve singellivet - så kom prins Harry

Rett før Meghan og Harry møttes hadde Meghan endt et forhold, og hadde bestremt seg for at hun skulle leve singellivet. Planen var å reise med venninner i Europa. Men slik ble det ikke.

- Jeg hadde akkurat blitt singel, og skulle nyte singeltilværelsen til det fulle. Men så kom H. Snakk om helomvending! sier Megan med latter.

Både Harry og Meghan kaller hverandre ved forbokstav.

I Netflix-dokumentaren forteller prins Harry at han virkelig er sin mors sønn, også når det kommer til det å følge hjertet - og ikke gjøre det som er forventet av en.

FORELSKELSE PÅ FØRSTE RAD: Ett år etter at paret ble introdusert for hverandre, deltok de på Invictus Games i Canada høsten 2017. FOTO: NTB
FORELSKELSE PÅ FØRSTE RAD: Ett år etter at paret ble introdusert for hverandre, deltok de på Invictus Games i Canada høsten 2017. FOTO: NTB Vis mer

Og at dette er grunnen til at han har valgt å satse på Meghan - sitt livs store kjærlighet. Og skal vi tro tobarnsfaren prins Harry er dette en stor kjærlighetshistorie.

- Og det villeste er at jeg tror at denne kjærlighetshistorien så vidt har begynt, sier Harry forelsket.

- Det var mange i familien som ble overrasket over Meghan første gang de møtte henne. Tenk at en rødhåret kunne kapre en så vakker og intelligent kvinne! sier prinsen med glimt i øyet.

Miniserien «Harry & Meghan» består av totalt seks episoder. De tre første hadde premiere 8. desember 2022 på Netflix.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer