Harry & Meghan

- Det er latterlig å tenke på, at det var det første han så av meg!

Slik møttes Harry og Meghan egentlig.

HARRY & MEGHAN: - Det villeste er at jeg tror at denne kjærlighetshistorien så vidt har begynt, sier en svært forelsket prins Harry i fersk miniserie. FOTO: Netflix
HARRY & MEGHAN: - Det villeste er at jeg tror at denne kjærlighetshistorien så vidt har begynt, sier en svært forelsket prins Harry i fersk miniserie. FOTO: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den åttende dagen av desember 2022, ble de tre første episodene av den mye omdiskuterte Netflix-dokumentaren «Harry & Meghan» endelig sluppet på strømmeplattformen.

I miniserien får vi høre med prins Harry (38) og Meghan Markles (41) egne ord om reisen fra forelskelsen sommeren 2016 til avskjeden med Storbritannia i mars 2020, til det nåværende familielivet i California.

Forelsket i Meghan med Snapchat-filter

Den offisielle historien er at Meghan og Harry møttes på blind date organisert av felles venner, men nå viser det seg at de da lenge hadde tekstet med hverandre via sosiale medier.

- Jeg scrollet gjennom feeden min, og en venn av meg hadde en video av Meghan med hundeører ... Det var det første jeg så av henne, og tenkte: «hvem er DET?», forteller prins Harry.

- Det er latterlig å tenke på, at det var det første han så av meg, supplerer Meghan lattermild.

Det hele startet nemlig med det velkjente hundefilteret på Snapchat, før det utviklet seg til kommunikasjon via bildedelingstjenesten Instagram. Ikke ulikt slik vi vanlige, dødelige også forelsker oss og kommuniserer med hverandre nå om dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.