Blake Lively

- Det er noe som ikke stemmer her!

Høygravide Blake Lively (35) med humorstikk på egen bekostning.

BLAKE LIVELY: Holywood-ekteparet Blake Lively og Ryan Reynolds er kjent for å dele humoristisk innhold på sosiale medier - som ofte går på familiens bekostning. FOTO: NTB
BLAKE LIVELY: Holywood-ekteparet Blake Lively og Ryan Reynolds er kjent for å dele humoristisk innhold på sosiale medier - som ofte går på familiens bekostning. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-ekteparet Blake Lively (35) og Ryan Reynolds (46) venter sitt fjerde barn sammen. Fra før har de døtrene Betty (3), Inez (6) og James (8).

Blake, kjent fra TV-serien Gossip Girl, har gjennom hele svangerskapet trent med kjendistreneren Don Saladino - som både hun og ektemannen har brukt som PT de siste årene.

I begynnelsen av januar la hun ut et bildet av seg selv og trener Saladino fra treningssenteret - og kom samtidig med et humorstikk til seg selv.

På «før»-bildet, som åpenbart er tatt før graviditeten, poserer hun med flat mage, mens på bildet tatt nylig er magen blitt vesentlig mye større. Noe som har sin helt naturlige forklaring: fordi hun jo er gravid.

«Jeg har gjort Don Saladinos treningsprogram for en måned nå. Det ser ut til at det er noe som ikke stemmer her!» sier hun med glimt i øyet.

Ekteparet har ikke avslørt når terminen er, men ifølge magasinet Women's Health er den trolig i februar eller mars.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer