Blake Lively

- Det er noe som ikke stemmer her!

Høygravide Blake Lively (35) med humorstikk på egen bekostning.

BLAKE LIVELY: Holywood-ekteparet Blake Lively og Ryan Reynolds er kjent for å dele humoristisk innhold på sosiale medier - som ofte går på familiens bekostning. FOTO: NTB
BLAKE LIVELY: Holywood-ekteparet Blake Lively og Ryan Reynolds er kjent for å dele humoristisk innhold på sosiale medier - som ofte går på familiens bekostning. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-ekteparet Blake Lively (35) og Ryan Reynolds (46) venter sitt fjerde barn sammen. Fra før har de døtrene Betty (3), Inez (6) og James (8).

Blake, kjent fra TV-serien Gossip Girl, har gjennom hele svangerskapet trent med kjendistreneren Don Saladino - som både hun og ektemannen har brukt som PT de siste årene.

I begynnelsen av januar la hun ut et bildet av seg selv og trener Saladino fra treningssenteret - og kom samtidig med et humorstikk til seg selv.

På «før»-bildet, som åpenbart er tatt før graviditeten, poserer hun med flat mage, mens på bildet tatt nylig er magen blitt vesentlig mye større. Noe som har sin helt naturlige forklaring: fordi hun jo er gravid.

«Jeg har gjort Don Saladinos treningsprogram for en måned nå. Det ser ut til at det er noe som ikke stemmer her!» sier hun med glimt i øyet.

Ekteparet har ikke avslørt når terminen er, men ifølge magasinet Women's Health er den trolig i februar eller mars.

Trening under graviditet

Til KK har Lene Anette Hagen Haakstad, som er førsteamanuensis ved Institutt for idrettsmedisinske fag ved Norges idrettshøgskole, tidligere uttalt at for gravide vil regelmessig moderat trening være gunstig under svangerskapet.

Haakstad har skrevet doktorgrad om graviditet, fysisk aktivitet og overvekt.

- Det viktigste er den gravides egenopplevelse av treningen og intensiteten. Kroppen sender mange signaler, den gravide må kjenne etter hva som kjennes greit, og avbryte ved ubehag og smerte, sa Haakstad i 2020.

AVSLØRTE GRAVIDITET: Det var under Forbes Power Women's Summit i New York i september 2022, at Blake Lively avslørte at hun venter sitt fjerde barn. FOTO: NTB
AVSLØRTE GRAVIDITET: Det var under Forbes Power Women's Summit i New York i september 2022, at Blake Lively avslørte at hun venter sitt fjerde barn. FOTO: NTB Vis mer

Dette har også Blake Livelys personlige trener tatt hensyn til under svangerskapstreningen.

- Vi har droppet hopping og gått helt vekk fra cardio. Vi forsøker å holde treningen litt mer stasjonær. Vi lar henne heller ikke ligge rett ut på ryggen. Treningen er med andre ord stor sett stående, sa han i et intervju med magasinet Us Weekly i oktober.

Vil ha en jente til

I et intervju i TV-programmet Today Show i november, avslørte den vordende faren at han ikke har noe imot å få en fjerde datter.

Han og kona ønsker ikke å vite kjønnet på forhånd.

- Jeg vet ikke hva det blir, fordi at vi ikke finner det ut før barna blir født. Men jeg kjenner jo godt til jenter, så jeg håper på en måte på det. Jeg er likevel klar for det som uansett måtte komme!

Blake Lively og skuespiller Ryan Reynolds giftet seg i 2012, etter å ha møtt hverandre to år tidligere da de begge to spilte i filmen Green Lantern.

KJERNEFAMILIEN: I 2016 ble Ryan Reynolds hedret med stjerne på Hollywood Walk of Fame. Her med kona Blake Lively og døtrene James og Inez under seremonien. FOTO: NTB
KJERNEFAMILIEN: I 2016 ble Ryan Reynolds hedret med stjerne på Hollywood Walk of Fame. Her med kona Blake Lively og døtrene James og Inez under seremonien. FOTO: NTB Vis mer

I desember, da han mottok prisen The People's Icon award under People’s Choice Awards, takket den vordende firebarnsfaren kona og barna for alt det de betyr for ham.

- Blake og jentene mine, dere er bokstavelig talt hjertet mitt. Dere er håpet mitt. Dere er lykken. Jeg tuller ofte med at familien min sliter meg helt ut, men i virkeligheten gir dere meg mer styrke enn det noen mann fortjener.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer