Alla Våra Ligg

- Det er overraskende mange kvinner som vil ha orgasmetips

De ville skape en slags moderne kanal som snakket fritt og åpent om alt fra orgasmer, squirting og avsugning.

RUNKEKANAL: Amanda og Anna ønsker ikke å være en runkekanal som folk blir kåte av med podkasten Alla Våra Ligg - men heller informere og snakke tabufritt om sex. FOTO: Privat
RUNKEKANAL: Amanda og Anna ønsker ikke å være en runkekanal som folk blir kåte av med podkasten Alla Våra Ligg - men heller informere og snakke tabufritt om sex. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Stockholmsjentene Anna Dahlbäck (30) og Amanda Collden (30) leder en av Sveriges største podkaster «Alla våra ligg», med rundt 60 000 lyttere hver uke. Og ja, podkasten handler akkurat om det navnet tilsier - erfaringer, diskusjoner og tanker rundt deres egne (og andres) ligg, samt kjærlighetsliv. De har vel på mange måter blitt Sveriges ansikter utad hva gjelder kvinnelig seksualitet - for i podkasten er det nemlig ikke mange temaer eller innfallsvinkler innen sex som uteblir. Mer om det senere.

Ideen til podkasten oppsto da Amanda ble singel for noen år siden, og lå i sofakroken hjemme og drømte seg bort i livet til Carrie og Samantha i «Sex and the City». Plutselig begynte hun å tenke at en podkast om samme tema kanskje hadde vært interessant. Mest sannsynlig var det mange unge kvinner som var i samme situasjon som henne, så hva med en kanal som bare tok for seg alt man lurer på - hvor ingenting er flaut å snakke om?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer