Skal vi danse

- Det er på sin plass å tre av parketten med litt skandale

Jørgine Massa Vasstrand er ikke imponert over «Skal vi danse»-dommeren.

TAPTE FINALEN: Jørgine Massa Vasstrand og Santino Mirenna måtte ta til takke med andreplassen i årets Skal vi danse-sesong. Foto: Thomas Andersen / TV 2
TAPTE FINALEN: Jørgine Massa Vasstrand og Santino Mirenna måtte ta til takke med andreplassen i årets Skal vi danse-sesong. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Skal vi danse»-sesong er over, og mange har latt seg imponere over det høye nivået deltakerne har holdt. Noe som ikke er så rart, med tanke på at det var en all star-sesong.

Jørgine Massa Vasstrand (33) er en person med et ekstremt konkurranseinstinkt, og hun har heller ikke denne gang lagt skjul på at hun veldig gjerne vil ta med vinnerpokalen hjem.

Sist hun deltok i programmet, i 2019, endte hun på en andreplass, bak Aleksander Hetland. Det ble heller ingen topplassering denne gang, da seieren gikk til Cengiz Al og dansepartner Rikke Lund.

Fått en ekstra storesøster

I forkant av finalen skrev Santino et rørende innlegg til dansepartneren sin:

- Da det ble offentlig hvem jeg skulle danse med i denne sesongen sa en kompis til meg «i år har du fått en Ferrari Santino». Og jeg kunne ikke vært mer enig. Jørgine, du er en treningsmaskin og ekstremt målrettet, men mest av alt er du utrolig varm, raus og lojal.

Helgens finale ble Santinos første, og at han la ikke skjul på at han var glad for å oppleve det med nettopp Jørgine:

- Til tross for at jeg er langt unna min egen familie, skal jeg stå på parketten i kveld med det som har blitt en ekstra storesøster.

Et eventyr

I et innlegg på Instagram skriver Jørgine at hun virkelig ikke angrer på at hun har brukt høsten på «Skal vi danse»:

- Det har vært et eventyr fra ende til annen, og jeg føler meg så heldig som har fått dele det med en aldeles nydelig italiener! Skriver hun, og sikter til dansepartner Santino Mirenna.

Jørgine takker til alle som har fulgt med, stemt og sendt meldinger, og gratulerer vinnerparet Cengiz og Rikke Lund.

- Gratulerer med å ha rundet «Skal Vi Danse»! Dere er dødsdyktige og har virkelig skapt magi på parketten! La oss bare være enige om at det ligger litt mer bak enn «litt breaking på ungdomsklubben», så er jeg fornøyd! Men utenom det. Takk på ekte for at dere har lagt listen så høyt, fra dag én. Det har gjort at vi andre har strukket oss lenger, pushet grensene mer og prestert bedre!» skriver hun.

GRATULERER: Selv om det er bittert å tape, skryter Jørgine av Cengiz og Rikke som stakk av med seieren. Foto: Jan-Petter Dahl/TV2
GRATULERER: Selv om det er bittert å tape, skryter Jørgine av Cengiz og Rikke som stakk av med seieren. Foto: Jan-Petter Dahl/TV2 Vis mer

Fuck you til Trine

I likhet med Iselin Guttormsen, er ikke Jørgine helt fornøyd med dommer Trine Dehli Cleve, og hun velger å tre av parketten med det hun selv velger å omtale som «litt skandale»:

- Jeg velger å avslutte med en pitteliten fuck you til Trine. Om en jente skal klare å ta seieren på et eller annet tidspunkt burde man muligens sette inn en hoveddommer som lar seg imponere, sjarmere og inspirere like mye av begge kjønn.

Trine Dehli Cleve svarer på kritikken til KK:

- Jeg ga Jørgine fullt fortjent tre 10-ere i finalen, og bare rosende, velfortjente tilbakemeldinger, så hva hun mener med det får stå for hennes egen regning. Jeg dømmer dansere og ikke hvilket kjønn de er.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer