Skal vi danse

- Det er på sin plass å tre av parketten med litt skandale

Jørgine Massa Vasstrand er ikke imponert over «Skal vi danse»-dommeren.

TAPTE FINALEN: Jørgine Massa Vasstrand og Santino Mirenna måtte ta til takke med andreplassen i årets Skal vi danse-sesong. Foto: Thomas Andersen / TV 2
TAPTE FINALEN: Jørgine Massa Vasstrand og Santino Mirenna måtte ta til takke med andreplassen i årets Skal vi danse-sesong. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Skal vi danse»-sesong er over, og mange har latt seg imponere over det høye nivået deltakerne har holdt. Noe som ikke er så rart, med tanke på at det var en all star-sesong.

Jørgine Massa Vasstrand (33) er en person med et ekstremt konkurranseinstinkt, og hun har heller ikke denne gang lagt skjul på at hun veldig gjerne vil ta med vinnerpokalen hjem.

Sist hun deltok i programmet, i 2019, endte hun på en andreplass, bak Aleksander Hetland. Det ble heller ingen topplassering denne gang, da seieren gikk til Cengiz Al og dansepartner Rikke Lund.

Fått en ekstra storesøster

I forkant av finalen skrev Santino et rørende innlegg til dansepartneren sin:

- Da det ble offentlig hvem jeg skulle danse med i denne sesongen sa en kompis til meg «i år har du fått en Ferrari Santino». Og jeg kunne ikke vært mer enig. Jørgine, du er en treningsmaskin og ekstremt målrettet, men mest av alt er du utrolig varm, raus og lojal.

Helgens finale ble Santinos første, og at han la ikke skjul på at han var glad for å oppleve det med nettopp Jørgine:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer