Katarina Flatland bryllup:

- Det er stort også fordi Katarina har funnet seg en mann som er prototypen på svigermors - og svigerfars - drøm!

Hallvard Flatland skryter også av sin tilkommende svigersønn.

KATARINA FLATLAND BRYLLUP: Lørdag 30. juni gifter Katarina Flatland seg i Danmark - og det er selvfølgelig pappa Hallvard Flatland som skal føre henne opp kirkegulvet. FOTO: NTB Scanpix
KATARINA FLATLAND BRYLLUP: Lørdag 30. juni gifter Katarina Flatland seg i Danmark - og det er selvfølgelig pappa Hallvard Flatland som skal føre henne opp kirkegulvet. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den aller siste dagen i juni 2018 står den profilerte TV-personligheten Katarina Flatland (28) hvit brud i Fyn i Danmark - når hun lover evig troskap til samboeren Harald Meling Dobloug (28). Paret forlovet seg i New York for to år siden.

Katarina har tidligere fortalt til KK at det er pappa Hallvard Flatland (61) som skal føre henne opp kirkegulvet, og da vi møtte TV-legenden under TVNorges høstlansering i begynnelsen av juni - hvor det ble kjent at han og Birgitte Seyffarth (49) til høsten skal lede det en gang så populære gameshowet Casino - fortalte han med et stort smil om munnen at han gleder seg til å gifte bort yngstedatteren.

- Det er jo veldig hyggelig, og det gleder jeg meg stort til. Det er klart jeg skal føre henne opp kirkegulvet!

Hallvard Flatland skryter også av sin tilkommende svigersønn.

- Det er stort også fordi Katarina har funnet seg en mann som er prototypen på svigermors - og svigerfars - drøm. Vi driver også selskapet Legevisitt.no sammen, så han har jeg mye med å gjøre. Han er en ekte prins! sier han og ler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer