Katarina Flatland bryllup:

- Det er stort også fordi Katarina har funnet seg en mann som er prototypen på svigermors - og svigerfars - drøm!

Hallvard Flatland skryter også av sin tilkommende svigersønn.

KATARINA FLATLAND BRYLLUP: Lørdag 30. juni gifter Katarina Flatland seg i Danmark - og det er selvfølgelig pappa Hallvard Flatland som skal føre henne opp kirkegulvet. FOTO: NTB Scanpix
KATARINA FLATLAND BRYLLUP: Lørdag 30. juni gifter Katarina Flatland seg i Danmark - og det er selvfølgelig pappa Hallvard Flatland som skal føre henne opp kirkegulvet. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den aller siste dagen i juni 2018 står den profilerte TV-personligheten Katarina Flatland (28) hvit brud i Fyn i Danmark - når hun lover evig troskap til samboeren Harald Meling Dobloug (28). Paret forlovet seg i New York for to år siden.

Katarina har tidligere fortalt til KK at det er pappa Hallvard Flatland (61) som skal føre henne opp kirkegulvet, og da vi møtte TV-legenden under TVNorges høstlansering i begynnelsen av juni - hvor det ble kjent at han og Birgitte Seyffarth (49) til høsten skal lede det en gang så populære gameshowet Casino - fortalte han med et stort smil om munnen at han gleder seg til å gifte bort yngstedatteren.

- Det er jo veldig hyggelig, og det gleder jeg meg stort til. Det er klart jeg skal føre henne opp kirkegulvet!

Hallvard Flatland skryter også av sin tilkommende svigersønn.

- Det er stort også fordi Katarina har funnet seg en mann som er prototypen på svigermors - og svigerfars - drøm. Vi driver også selskapet Legevisitt.no sammen, så han har jeg mye med å gjøre. Han er en ekte prins! sier han og ler.

Katarina la ut dette bildet på sin offisielle Instagram-profil da hun fikk ring på fingeren i 2016:

LES OGSÅ: Gjest i en venninnes bryllup? Så mye koster det deg!

- Siden første gang jeg møtte deg har du sagt: det blir bryllup - og det blir stort!

Da vi snakket med Katarina i fjor sommer hadde hun akkurat begynt med bryllupsplanleggingen, og kunne fortelle at hun selvfølgelig hadde gjort seg opp noen tanker om hvordan brudekjolen skal være.

- Jeg har begynt, men jeg er ikke blitt en «bridezilla» ennå! Men jeg har selvfølgelig noen tanker om hvordan jeg vil at den skal være da, sa hun hemmelighetsfullt den gangen.

Under God morgen Norges 17.mai-sending lettet ekteparet på sløret hva gjelder bryllupsplanleggingen.

- Vi har jo vært forlovet i over to år, og vi er veldig glad i å være forlovet fordi det er veldig hyggelig å bruke tid på det. Men jeg har jo brukt mange år før det også på å tenke på bryllup. Sånn fem-ti år, kanskje? sier hun og ler.

- Det kan jeg bekrefte!, smetter forloveden Harald inn.

- Siden første gang jeg møtte deg har du sagt: det blir bryllup - og det blir stort!

Katarina teller ned ukene til bryllupet:

4 uker 🤵👰🙏🏼💍🕺🏼💃🏻❤️

Et innlegg delt av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

Tradisjonen tro har ikke den kommende brudgommen sett brudekjolen ennå, og Katarina er spent på om han kommer til å like den.

- Det gjør jeg nok helt sikkert, og jeg liker nok innmaten uansett! sier Harald i God morgen Norge-sendingen med et lurt smil.

I mars i år ble det for øvrig kjent at Katarina Flatland slutter som programleder i Jakten på kjærligheten til fordel for en programlederrolle i den tiende sesongen av Idol - som kommer på TV 2 til høsten.

LES OGSÅ: Hallvard Flatland: - Jentene hadde skrevet ferdig talen til begravelsen min

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer