Hertuginne Meghan babynavn:

- Det er to grunner til at hertuginne Meghan avslørte kjønnet under babyshower

Sjekk hvilke navn vi tipper at den lille prinsen kan ende opp med å få!

BLIR STRAKS MOR: Hertuginne Meghan har gått inn i siste del av svangerskapet. Babyen er ventet i april. FOTO: NTB Scanpix
BLIR STRAKS MOR: Hertuginne Meghan har gått inn i siste del av svangerskapet. Babyen er ventet i april. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober i fjor kom den gledelige nyheten om at hertuginne Meghan (37) og ektemannen prins Harry (34) venter sitt første barn. Allerede da babynyheten ble kjent begynte pressen - og også vi i KK - å spekulere i hva navnet på den lille kan bli.

Nylig ble det kjent at Meghan skal ha avslørt kjønnet på babyen, som er ventet å komme i april, under babyshower-arrangementet som ble arrangert for henne i New York i februar.

Ifølge den amerikanske E!News-kongehuseksperten Melanie Bromley er det to grunner til at Meghan valgte å avsløre kjønnet under den intime babyshoweren - hvor hennes mektige kjendisvenner hadde invitert til markering av den forestående, royale fødselen.

Først og fremst handler det om, mener Bromley, at Meghan ønsker å finne ut av hvem av vennene som eventuelt lekker informasjon til pressen. En annen grunn er fordi hun er fast bestemt på å bryte med royale tradisjoner og etikette - og det er ikke første gang hertuginne Meghan gjør nettopp dét.

- Tradisjonelt sett så ønsker aldri de kongelige å vite navnet på babyen før han eller hun kommer. Men det er tydelig at Meghan ønsker å endre litt på ting. Jeg kan definitivt se henne for meg si til prins Harry: «Jeg vil gjerne vite kjønnet, fordi jeg ønsker å dekorere barnerommet på en spesiell måte». Det kan være dét, eller det kan være fordi hun ønsker å se hvor lekkasjene overfor pressen eventuelt kommer fra, sier Bromley ifølge britiske Express.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer