Fyrstinne Charlene

- Det er tydelig at min kone virkelig ikke hadde det bra

Ektemannen fyrst Albert ærlig om konas helseproblematikk - og avviser ekteskapsproblemer.

FYRSTINNE CHARLENE: Tobarnsmoren Charlene av Monaco har lagt bak seg et tøft år. FOTO: Skjermdump / Instagram / @hshprincesscharlene
FYRSTINNE CHARLENE: Tobarnsmoren Charlene av Monaco har lagt bak seg et tøft år. FOTO: Skjermdump / Instagram / @hshprincesscharlene Vis mer
Publisert

Fyrstinne Charlene av Monaco har lagt bak seg et knalltøft år, etter at hun våren 2021 fikk utført en rutinemessig operasjon som følge av en øre-nese-hals-infeksjon - som førte til store komplikasjoner for tobarnsmoren.

Hun måtte bli værende i hjemlandet Sør-Afrika i flere måneder, langt borte fra ektemannen fyrst Albert og de to tvillingbarna prins Jacques og prinsesse Gabriella (7).

I et intervju med amerikanske People, i november i fjor, åpnet fyrst Albert opp om den tøffe tiden han og kona nå har kjempet seg gjennom.

- Det er tydelig at min kone virkelig ikke hadde det bra. Hun var helt utmattet, både fysisk og følelsesmessig. Det ble for mye, og hun kunne hverken klare offisielle plikter, livet generelt eller familielivet, sa han i slutten av november.

Da hadde familien endelig blitt gjenforent i Monaco etter mange måneder fra hverandre, men det tok bare noen få dager før fyrstinne Charlene måtte legges inn på en privatklinikk igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer