Maskorama:

- Det er vanskelig å ikke forsnakke seg, alle prøver jo å sette en ut

Ulrikke Brandstorp forteller hvordan det var å holde identiteten skjult under deltakelsen i Maskorama.

FJORÅRETS VINNER: Ulrikke Brandstorp gikk helt til topps som «Trollet» i første sesong av Maskorama. FOTO: NTB.
FJORÅRETS VINNER: Ulrikke Brandstorp gikk helt til topps som «Trollet» i første sesong av Maskorama. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

26-åringen sang seg gjennom hele sesongen av «Maskorama» for et år siden. Til slutt sto hun igjen som vinneren og den aller siste deltakeren som avslørte sin identitet.

Da «Trollet» tok av seg masken, var det mange som ble overrasket over at det var artist Ulrikke Brandstorp (26) som skjulte seg bak. Samtidig kjente nok mange på en lettelse over å ha gjettet riktig, deriblant Marion Ravn (37) i detektivpanelet – som var den første av detektivene som kom inn på sporet av den tidligere Melodi Grand Prix-vinneren.

– Man ble overraskende god på å fortelle en liten hvit løgn etter hvert. Og så hjalp det å alltid ha en go to-historie klar om hva man gjorde på lørdager, hvorfor man ikke var med på Maskorama og hvem man selv trodde Trollet kunne være, sier Brandstorp til KK.

Hun skilte seg tidlig ut med sin solide sangstemme, og panelet bemerket tidlig at det måtte være en ung artist bak troll-kostymet.

Hemmelig deltakelse

Alt hemmeligholdet rundt seersuksessen som Maskorama er, gjør spenningsmomentet så stort at vi i redaksjonen har tatt oss selv i å spekulere på kontoret. En rød tråd i diskusjonen er om vår egen sjef Ingeborg Heldal kan være «Nøkken» i årets sesong. Det kan du lese mer om her. Hun nekter selvfølgelig for det – derfor ønsket vi å høre fra fjorårets vinner hvordan hemmeligholdet påvirket henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer