Letter på sløret

– Det føltes som om hjertet mitt ble revet ut av brystet

Da Jennifer Lopez og eksen Ben Affleck nylig kysset på den røde løperen, så J. Lo lykkeligere ut enn på lenge. Men veien dit har vært mildt sagt humpete.

DU OG JEG, BEN: Jennifer og Ben på fotballkamp i 2003. FOTO: NTB
DU OG JEG, BEN: Jennifer og Ben på fotballkamp i 2003. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bennifer var et begrep på 2000-tallet, og stjerneparet Jennifer Lopez og Ben Affleck var ved starten av den nye årtusenet på nivå med Brangelina, hva berømmelse angikk.

Da paret forlovet seg i 2002 skal Ben skal ha gitt Jenny from the block, som hun kaller seg selv – med klar adresse til sin mer folkelige bakgrunn fra Bronx, en ring til en verdi av 8 millioner kroner. Men ikke bli fooled by the rocks that she got.

UNG KJÆRLIGHET: Jennifer Lopez og Ben Affleck i 2003 på premiere i Los Angeles. Da Ben fridde ga han henne en ring fra Harry Winston til en verdi av 8 millioner kroner, forøvrig ikke ringen på dette bildet. FOTO: AP/Chris Pizzello/NTB
UNG KJÆRLIGHET: Jennifer Lopez og Ben Affleck i 2003 på premiere i Los Angeles. Da Ben fridde ga han henne en ring fra Harry Winston til en verdi av 8 millioner kroner, forøvrig ikke ringen på dette bildet. FOTO: AP/Chris Pizzello/NTB Vis mer

Pressen og fansen kunne riktignok ikke få nok av filmparet, men i likhet med Brangelina tok forholdet slutt også for Jennifer og Ben. Og også for Bennifer under dramatiske omstendigheter. Kun dager før eventyrbryllupet skulle stått i september 2003, kom meldingen om at bryllupet var utsatt, grunnet «stor medieoppmerksomhet».

Jennifer Lopez, som hadde rukket å være gift to ganger før, blant annet med danseren Chris Judd, skal siden ha uttalt at Ben ikke taklet den enorme medieoppmerksomheten rundt dem, og at det skal ha vært grunnen til at de siden gikk hver til sitt.

– Hjertet revet ut

22. januar 2004 kom pressemeldingen om at Bennifer var historie. Ifølge Page SIX skrev Jennifer i boken sin «True love» fra 2014 om bruddet:

– Det ble slutt mellom Ben og meg akkurat da jeg trodde vi skulle forplikte oss til hverandre for alltid. Det var min første store hjertesorg. Det føltes som om hjertet mitt ble revet ut av brystet.

Paret hadde ingen barn, og J. Lo giftet seg samme år med sangeren Marc Anthony, som hun senere fikk tvillingene Emme og Maximilan med.

NY MANN: Jennifer Lopez og ektemannen Marc Anthony i september 2005. FOTO: NTB
NY MANN: Jennifer Lopez og ektemannen Marc Anthony i september 2005. FOTO: NTB Vis mer

Jennifer og Marc Anthony, som er en kjent sanger fra Puerto Rico, opptrådte flere ganger sammen.

SØT MUSIKK: Jennifer Lopez og Marc Anthony på scenen under President of Latin Music Festival i 2005. FOTO: NTB
SØT MUSIKK: Jennifer Lopez og Marc Anthony på scenen under President of Latin Music Festival i 2005. FOTO: NTB Vis mer

Plaster på såret

Jennifer og Marc Anthony kjente hverandre fra før og i boken sin skrev J. Lo:

– Marc kom tilbake inn i livet mitt tre dager etter at jeg skulle stått ved alteret og sagt «Ja» til en annen mann.

Men ekteskapet skulle ikke vare. Paret skilte seg i 2011 og ifølge Page Six går J. Lo i boken langt i å antyde at ekteskapet ikke hadde de beste forutsetninger:

– Når jeg ser tilbake på det, kanskje visste jeg innerst inne at det var et plaster på såret. At såret mitt ikke var sydd eller grodd. Men jeg dyttet alt det langt bak i bevisstheten. For livet tar uventede vendinger, ikke sant? Og du må bare gjøre det som føles riktig i øyeblikket.

Hun utdypet at enkelte søker trøst i alkohol eller dop etter et brudd:

– Min måte å bedøve smerten var annerledes. Jeg søkte trøst i et annet menneske og forsøkte å finne noen som fikk meg til å føle meg elsket og ønsket i min mest ensomme stund.

Forlovet – igjen

Jennifer ble senere sammen med Casper Smart, og siden baseballspilleren Alex Rodriguez fra New York Yankees, som hun forlovet seg med i 2019.

KORT LYKKE: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez under Screen Actors Guild Awards i 2020. FOTO: NTB
KORT LYKKE: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez under Screen Actors Guild Awards i 2020. FOTO: NTB Vis mer

Bryllupet ble imidlertid utsatt på grunn av pandemien, og i 2021 kom meldingen om at forholdet var over.

Ben trebarnsfar

Ben på sin side giftet seg i 2005 med skuespiller Jennifer Garner. De to ble kjent under innspillingen av «Pearl Harbor», og ble et par i 2004. Paret fikk tre barn, men i 2015 ble det kjent at de gikk hver til sitt, og skilsmissen var et faktum i 2018.

Affleck nøler imidlertid ikke med å hylle sine barns mor, som i dette innlegget fra morsdagen i 2021:

Bennifer – igjen

I 2021 var altså både Jennifer og Ben igjen single, og snart slo bomben ned: Jennifer Lopez og Ben Affleck var blitt sett sammen!

Bildene av de to turtelduene på biltur i Montana gikk verden rundt, og en uke senere skal Ben ha blitt observert hjemme hos Jennifer i Los Angeles. På Vanity Fair-festen i forbindelse med Oscar-festen 2021, satt paret i hete omfavnelser.

SAMME RING? Tar vi feil, eller ligner ikke J. Los ring veldig på den hun bar i 2003, på bildet lenger opp? Her fra Vanity Fair Party i 2021. FOTO: Richard Young/REX/NTB
SAMME RING? Tar vi feil, eller ligner ikke J. Los ring veldig på den hun bar i 2003, på bildet lenger opp? Her fra Vanity Fair Party i 2021. FOTO: Richard Young/REX/NTB Vis mer

Høsten 2021 viste de seg hånd i hånd på den røde løper under filmfestivalen i Venezia, og snart kysset de offentlig, mens fotografene knipset i vei.

FOR ÅPEN SCENE: Jennifer Lopez og Ben Affleck holdt ikke igjen på følelsene under filmfestivalen i Venezia i 2021. FOTO: NTB
FOR ÅPEN SCENE: Jennifer Lopez og Ben Affleck holdt ikke igjen på følelsene under filmfestivalen i Venezia i 2021. FOTO: NTB Vis mer

Paret har ikke sagt så mye om forholdet, men på 52-årsdagen sin delte J. Lo et gjenforeningsbilde med Ben på Instagram. Det som ved første øyekast ser ut som en bikiniserie, krones med et hett kyss på siste bildet.

Men Jennifer Lopez bruker Instagramkontoen sin til mer enn å kline med Ben Affleck. Med egen makeup-serie, J. Lo Beauty, gir hun fansen tips og råd for hvordan få den rette gløden.

Når det kommer til kjærligheten holder hun kortene noe tettere til brystet. I et intervju med Zane Lowe hos radiostasjonen Apple Music, nevnte Jennifer ikke Ben ved navn, men innrømmet at hun er svært lykkelig:

– Jeg tror når du først kommer til det stedet, skjer det fantastiske ting som du aldri forestiller deg kan skje i livet ditt igjen. Det er der jeg er. Og jeg elsker all den kjærligheten som kommer min vei akkurat nå. Og jeg vil bare at alle skal vite at det er den beste tiden, den beste tiden i livet mitt.

Bildene fra filmfestivalen i Venezia taler sitt klare språk.

RUSTER IKKE: Gammel kjærlighet har blusset opp igjen mellom Ben Affleck og Jennifer Lopez. FOTO: NTB
RUSTER IKKE: Gammel kjærlighet har blusset opp igjen mellom Ben Affleck og Jennifer Lopez. FOTO: NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer