Letter på sløret

– Det føltes som om hjertet mitt ble revet ut av brystet

Da Jennifer Lopez og eksen Ben Affleck nylig kysset på den røde løperen, så J. Lo lykkeligere ut enn på lenge. Men veien dit har vært mildt sagt humpete.

DU OG JEG, BEN: Jennifer og Ben på fotballkamp i 2003. FOTO: NTB
DU OG JEG, BEN: Jennifer og Ben på fotballkamp i 2003. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bennifer var et begrep på 2000-tallet, og stjerneparet Jennifer Lopez og Ben Affleck var ved starten av den nye årtusenet på nivå med Brangelina, hva berømmelse angikk.

Da paret forlovet seg i 2002 skal Ben skal ha gitt Jenny from the block, som hun kaller seg selv – med klar adresse til sin mer folkelige bakgrunn fra Bronx, en ring til en verdi av 8 millioner kroner. Men ikke bli fooled by the rocks that she got.

Pressen og fansen kunne riktignok ikke få nok av filmparet, men i likhet med Brangelina tok forholdet slutt også for Jennifer og Ben. Og også for Bennifer under dramatiske omstendigheter. Kun dager før eventyrbryllupet skulle stått i september 2003, kom meldingen om at bryllupet var utsatt, grunnet «stor medieoppmerksomhet».

Jennifer Lopez, som hadde rukket å være gift to ganger før, blant annet med danseren Chris Judd, skal siden ha uttalt at Ben ikke taklet den enorme medieoppmerksomheten rundt dem, og at det skal ha vært grunnen til at de siden gikk hver til sitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer