Opplevde kroppshets på «The Office»

– Det gikk opp for meg: Folk er misfornøyd med utseendet mitt

«The Office»-stjerna Mindy Kaling hevder at vekten hennes skulle gjøres til underholdning – i beste sendetid.

SESONG 3: Mindy Kaling er kjent som skuespiller fra «The Office», men har stor suksess også som produsent og manusforfatter. I August 2021 ble det kjent at det kommer en tredje sesong av «Never have I ever,» som Kaling produserer. FOTO: NTB
SESONG 3: Mindy Kaling er kjent som skuespiller fra «The Office», men har stor suksess også som produsent og manusforfatter. I August 2021 ble det kjent at det kommer en tredje sesong av «Never have I ever,» som Kaling produserer. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Mindy Kaling, kjent som Kelly Kapoor i seriesuksessen «The Office», har enorm suksess i Hollywood.

Ikke bare har hun spilt inn et tjue talls kinofilmer og like mange for TV, hun har dessuten en imponerende CV som produsent og manusforfatter.

Listen er minst like lang over priser Mindy enten har blitt nominert til eller vunnet, og hennes seneste produsentsuksess er sesong 2 av suksessen «Never have I ever», der hovedpersonen i likhet med Kaling har foreldre med indisk bakgrunn.

Bodyshamet

Da Kaling fikk jobben i «The Office» var det som skuespiller og manusforfatter. I et nytt intervju med «Good Morning America», letter Kaling på sløret om hvordan hun opplevde det da en kollega fra «The Office» foreslo å skrive inn en spøk om vekten hennes.

Kaling skal ha vært 24 år da hendelsen inntraff, og fortsatt husker hun det med gru.

I intervjuet forteller hun at hun på den tiden trente hver morgen før hun gikk til jobb. På et manusmøte skal en ikke navngitt kollega ha foreslått at vedkommendes karakter skulle be Kalings karakter om å slanke seg 15 pound, altså nærmere sju kilo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer