Katarina Flatland bryllup:

- Det gikk så langt at jeg tenkte på hvem som skulle føre meg opp kirkegulvet, dersom pappa ikke lenger var her

For TV-profil Katarina Flatland var det sterkeste øyeblikket under vielsen da hun holdt i sin fars arm.

KATARINA FLATLAND BRYLLUP: 30. juni 2018 giftet programleder Katarina Flatland seg i Danmark. Vi har snakket med henne om det storslåtte bryllupet, øyeblikket da faren førte henne opp kirkegulvet og fremtidsplanene. Denne høsten er hun aktuell som programleder for Idol på TV 2. FOTO: Astrid Waller
KATARINA FLATLAND BRYLLUP: 30. juni 2018 giftet programleder Katarina Flatland seg i Danmark. Vi har snakket med henne om det storslåtte bryllupet, øyeblikket da faren førte henne opp kirkegulvet og fremtidsplanene. Denne høsten er hun aktuell som programleder for Idol på TV 2. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var ikke gitt at Hallvard Flatland (61) denne sommeren skulle få føre sin datter Katarina Flatland (29) opp altergangen, slik at hun skulle få sin utkårede, Harald Meling Dobloug (29), på et slott på Fyn i Danmark.

Men mot alle odds og statistikker, ble det nettopp den folkekjære TV-profilen Hallvard Flatland som sørget for at yngstedatteren ikke hastet opp midtgangen, men nøt øyeblikket, den aller siste dagen i juni.

- Det er det som er så rart, når man står midt i en livskrise... Jeg tenkte veldig mye på de store tingene i livet, som pappa ikke hadde fått mulighet til å være med på om han hadde gått bort. Bryllupet var jo en stor del av det, og jeg hadde faktisk tenkt over hvem jeg skulle spørre dersom pappa ikke hadde vært her til å følge meg opp, sier Katarina ærlig når vi møter henne på Operaen i Oslo.

- Det ble ekstra sterkt å faktisk få lov til å oppleve det øyeblikket sammen med ham.

Hallvard Flatland, som for mange er kjent som Casino-generalen som snek seg inn i de tusen stuer på 90-tallet, ble i 2013 rammet av det livstruende HLH-viruset. Under KK-dagene i 2016 fortalte Hallvard at ingen trodde han skulle overleve, og at kona hadde undersøkt mulighetene for at han kunne bli gravlagt på familiens feriested Tjøme, samtidig med at døtrene Bettina (31) og Katarina hadde skrevet ferdig talen til begravelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer