Maskorama:

- Det handler ikke om å ha den beste sangstemmen

Marion Ravn elsker en god sangstemme, men i Maskorama er det mer som skal til.

AKTUELL: Marion Ravn blir lørdagene fremover å se, som dommer, i det populære programmet Maskorama på NRK. FOTO: Thomas Qvale
AKTUELL: Marion Ravn blir lørdagene fremover å se, som dommer, i det populære programmet Maskorama på NRK. FOTO: Thomas Qvale Vis mer
Publisert

Den første sesongen av Maskorama tok helt av i et pandemistengt Norge. Men det er ingen grunn til å tvile på at sesong to også vil bli en stor suksess.

Totalt skal åtte kjendiser nok en gang kjempe om å komme lengst i den bisarre konkurransen. Der må de, samtidig som de skjuler sin egentlige identitet, synge sin vei inn i hjertene våre- med den stemmen de har, vel å merke.

Fantastiske kostymer

Det er i år, som i fjor, den erfarne designeren Kjell Nordström, som har skapt de åtte kostymene.

De åtte er: Nissen, Havfruen, Frosken, Dragen, Snømonstret, Bamsen, Heldiggrisen og Nøkken.

NYE KOSTYMER: "Nissen" er en av de åtte kostymene, som en kjendis kommer til å skjule seg bak i årets sesong av Maskorama. Foto: NRK
NYE KOSTYMER: "Nissen" er en av de åtte kostymene, som en kjendis kommer til å skjule seg bak i årets sesong av Maskorama. Foto: NRK Vis mer

Kostymene er også enda mer fantastiske enn i fjor! sier Marion Ravn.

Artist og låtskriver, Marion Ravn, er også i år å se i dommerpanelet sammen med Jan Thomas og Nikolay Ramm. Hun sier hun denne gangen vil forsøke å være litt mer taktisk åpen og ikke sette seg fast i ett navn.

– For da er det lett at alle hintene plutselig peker dit selv om det ikke stemmer! Så jeg skal prøve å være mer åpen denne gangen!

– Hvor mye gleder du deg til å starte på igjen med Maskorama?

Jeg gleder meg enda mer enn juleaften og bursdag til sammen!

Marion, som er ekspert på å stå på scenen selv, håper å se kjente personer, som har skjulte talenter og dermed synger fletta av dommerne. Selv er hun glad i en god sangstemme. Samtidig som hun er klar på at Maskorama ikke handler om hvem som er flinkest til å synge.

– Det handler om å ha det gøy på scenen og hoppe ut i det. Jeg tror også man vinner mye på å gjøre karakteren sin så levende som mulig!

GLEDER SEG: Marion Ravn ser frem til å være dommer i sesong 2 av Maskorama, som starter lørdag 6. november på NRK. Foto: NRK
GLEDER SEG: Marion Ravn ser frem til å være dommer i sesong 2 av Maskorama, som starter lørdag 6. november på NRK. Foto: NRK Vis mer

Fulle innbokser og innbrudd

Selv om kostymet til deltakerne var i fokus, kan det tenkes at seerne også lot seg imponere av Marions flotte antrekk i fjor.

– Jeg har en fantastisk stylist som heter Afaf Ali. Hun hjelper meg å finne fargerike og litt crazy antrekk som er perfekte for Maskorama.

Maskorama engasjerte på en måte man sjeldent hadde sett før. Marion fikk også merke det. Hun forteller at Instagrammen hennes eksploderte med hundresvis av meldinger i innboksen. Hvis hun laget en post om noe helt annet, for ekspempel hennes egen musikk, handlet nesten alle kommentarene om Maskorama.

Men hun fikk også kjenne på en mer ubehagelig opplevelse, som hun ikke håper skjer i år:

Det var litt skummelt da noen prøvde å bryte seg inn der vi har sending! Helt vilt!

Da var det nok sikkert godt at hun hadde både Jan Thomas og Nikolay Ramm sammen med seg. De tre kjente ikke hverandre før programmet. Marion sier det var virkelig flaks at de fikk så god kjemi og at de koser seg masse sammen, både bak og foran kamera.

– Det jeg egentlig gleder meg mest til er å henge med Jan og Nicolay hver lørdag!

Maskorama har premiere lørdag 6. november på NRK.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer