Maskorama:

- Det handler ikke om å ha den beste sangstemmen

Marion Ravn elsker en god sangstemme, men i Maskorama er det mer som skal til.

AKTUELL: Marion Ravn blir lørdagene fremover å se, som dommer, i det populære programmet Maskorama på NRK. FOTO: Thomas Qvale
AKTUELL: Marion Ravn blir lørdagene fremover å se, som dommer, i det populære programmet Maskorama på NRK. FOTO: Thomas Qvale Vis mer
Publisert

Den første sesongen av Maskorama tok helt av i et pandemistengt Norge. Men det er ingen grunn til å tvile på at sesong to også vil bli en stor suksess.

Totalt skal åtte kjendiser nok en gang kjempe om å komme lengst i den bisarre konkurransen. Der må de, samtidig som de skjuler sin egentlige identitet, synge sin vei inn i hjertene våre- med den stemmen de har, vel å merke.

Fantastiske kostymer

Det er i år, som i fjor, den erfarne designeren Kjell Nordström, som har skapt de åtte kostymene.

De åtte er: Nissen, Havfruen, Frosken, Dragen, Snømonstret, Bamsen, Heldiggrisen og Nøkken.

– Kostymene er også enda mer fantastiske enn i fjor! sier Marion Ravn.

Artist og låtskriver, Marion Ravn, er også i år å se i dommerpanelet sammen med Jan Thomas og Nikolay Ramm. Hun sier hun denne gangen vil forsøke å være litt mer taktisk åpen og ikke sette seg fast i ett navn.

– For da er det lett at alle hintene plutselig peker dit selv om det ikke stemmer! Så jeg skal prøve å være mer åpen denne gangen!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer