Jan Thomas pusser opp

- Det har vært et lite helvete!

I Se og Hørs nye serie «Jan Thomas pusser opp» får kjendisstylisten uante utfordringer.

NY SERIE: I «Jan Thomas pusser opp» følger vi Jan Thomas når han skal pusse opp sitt nye hjem - en gammel stall - på Frogner. Går alt som det skal? Selvsagt ikke. Foto/klipp: Hamza Nebolsi Vis mer
Publisert

I dag er det premiere på Se og Hørs splitter nye serie «Jan Thomas pusser opp». I fjor sikret kjendisstylisten seg en 110 kvadratmeter stor bolig på Frogner i Oslo, til den nette sum av 7,2 millioner kroner. Han falt pladask for bygget fra 1920, og fikk romantiske følelser da han så det for første gang.

Bygget er en gammel stall, og hadde sårt behov for oppgraderinger. Derfor bestemte 52-åringen seg for å pusse opp, og Se og Hør fikk være med på den mildt sagt fascinerende og særdeles humpete reisen.

Se første episode øverst i artikkelen!

Jan Thomas kan kanskje virke handy (eller, vent, kan han egentlig det?), men i serien blir det raskt avslørt at han verken har rørt en hammer eller byttet en lyspære på en god stund.

Hver fredag fremover finner du en ny episode på Seoghør.no og her på KK.no. Serien består av totalt syv episoder, og vil by på kjendiser, humor og gode mengder frustrasjon.

Episode 2 av serien kan du se allerede nå på Se og Hør. Klikk deg inn HER.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer