Kylie Jenner

Det hevdes at realitystjernen står bak låta «3 Strikes»

Fansen (og vi i KK.no-redaksjonen) håper hun slipper mer musikk!

KYLIE JENNER: En av verdens største kjendiser, Kylie Jenner (19), skal være sangeren bak låta «3 Strikes» av Terror Jr.  Foto: SipaUSA
KYLIE JENNER: En av verdens største kjendiser, Kylie Jenner (19), skal være sangeren bak låta «3 Strikes» av Terror Jr. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Kylie Jenner (19) er blant verdens største stjerner. Jenner vokste opp i det som nå har blitt en av de mest populære familiene i verden, nemlig den velkjente Kardashian-klanen. Gjennom Snapchat og Instagram har 19-åringen tronet på toppen av sosiale medier, i tillegg gjør hun stor suksess med sitt eget sminkemerke.

LES OGSÅ: Kylie Jenner fikk nettet til å koke med sexy bursdagsbilder!

Realitystjernen, som er sammen med rapperen Tyga, har i lang tid gitt utrykk for at hun er interessert i musikk og vi ser henne ofte syngende på Snapchat. Men, vi har vel aldri trodd at det var mer enn en hobby. Men da hun i sommer lanserte sine nye lipglosser, fikk vi se en tilhørende reklamevideo med Kylie i hovedrollen. (Se hele videoen nederst i saken!) Låta som spilles i videoen er «3 Strikes» av den noenlunde ukjente gruppa Terror Jr, som har brukt en kvinnelig vokalist med en god del autotune.   

LES OGSÅ: Slik gir du leppene dine 3D-effekt

Det tok derfor ikke lang tid før ryktene begynte å svirre på internett om Jenner hadde jobbet med egen musikk bak det offentlige teppet, særlig da hun postet et bilde på Twitter, som lignet et albumcover. Det hjalp kanskje heller ikke på ryktene da Kylies venn, Harry Hudson, tweetet og gratulerte henne med den nye EPen (Twittermeldingen ble senere slettet). 

Og nå ser det ut til at ryktene er sanne. Denne uka skriver flere nettsider, blant annet Harpers Bazaar, at det er 19-åringen selv som er sangeren i den populære låta «3 Strikes». En fan har nemlig observert at Kylie står oppført som sangeren på låten. 

LES OGSÅ: Kardashian-hemmelighetene de færreste vet om

19-åringen har selv ikke kommentert eller gitt en uttalelse om dette faktisk stemmer, men skal vi tro bildet over (og fansen til realitystjerna!) er Kylie Jenner en liten popstjerne på si. 

Kardashian-familien, med Kim (35) i førersetet, har brettet ut livene sine i det vide og brede - både på TV-skjermen med serien «Keeping Up With The Kardashians» og i sosiale medier. Og det er ingen tvil om at Jenner og Kardashian-søstrene ofte vekker oppmerksomhet over hele verden.

Selv om Kardashians-familien så å si er sin egen motehær, er det storesøster Kim som de siste årene har vært frontfiguren når det kommer til mote og skjønnhet. Men nå ser det ut til at lillesøster Kylie (19) jager etter mote-tronen. Hun har blant annet jobbet som modell på Kanye Wests moteshow, frontet flere magasincover og lansert sitt eget sminkemerke. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer