71 grader nord team

- Det hjelper overhode ikke å bli trøstet sånn!

Her tar panikken fullstendig overhånd for «Jegertvilling» Kristine Thybo Hansen (31).

71 GRADER NORD TEAM: Johanne og Kristine Thybo Hansen i første episode. Sistnevnte opplevde panikkangst, mens søster iherdig forsøker å trøste. FOTO: Skjermdump / Warner Bros. Discovery
71 GRADER NORD TEAM: Johanne og Kristine Thybo Hansen i første episode. Sistnevnte opplevde panikkangst, mens søster iherdig forsøker å trøste. FOTO: Skjermdump / Warner Bros. Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den andre sesongen av 71 grader nord team på TVNorge og Discovery+ er endelig tilbake på skjermen, og i år blir øvelsene og oppgavene heftigere enn noen gang, skal vi tro programleder Tom Stiansen.

Allerede i første episode blir teamene kastet ut i tøffe oppgaver, og dette fikk tvillingsøstrene Johanne og Kristine Thybo Hansen (31) fra Nordreisa i Troms smertelig erfare.

Sistnevnte får nemlig et panikkangstanfall om bord på bussen på vei til det som viser seg å være en flyplass, der et redningshelikopter står klart for å frakte dem av sted.

- De senere årene har jeg fått djevelsk med flyskrekk, forklarer Kristine i episoden.

I november i fjor giftet Kristine seg med samboeren og friluftsmannen Robert Bjørklund i Storslett kirke i Nordreisa:

Til KK utdyper Kristine om hva det var som skjedde da panikken grep henne:

- Jeg begynte å jage meg selv opp i bussen, da jeg så flyplassen. Jeg var helt sikker på at det skulle bli fallskjermhopp. Dessuten har jeg skikkelig flyskrekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer