Kronprinsesse Victoria

- Det må være de absolutt fineste bildene tatt av Victoria

Den svenske kronprinsessen stråler på nye fotografier - i «billigdesign».

KRONPRINSESSE VICTORIA: Den vakre tobarnsmoren fikk utmerkelse under årets Gay gala i Stockholm - stemt frem av leserne av magasinet QX. FOTO: Peter Knutson/QX
KRONPRINSESSE VICTORIA: Den vakre tobarnsmoren fikk utmerkelse under årets Gay gala i Stockholm - stemt frem av leserne av magasinet QX. FOTO: Peter Knutson/QX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar ble det sluppet nye bilder av kronprinsesse Victoria av Sverige (43), i forbindelse med kåringen av Årets hetero under det tradisjonsrike Gay gala-eventet i Sverige.

På grunn av pandemien ble prisutdelingen avlyst, men det hindret ikke magasinet QXs lesere å stemme frem kronprinsessen til den gjeve utmerkelsen. Prisen får hun blant annet på bakgrunn av en sterk og rørende tale hun holdt under Stockholm Pride sommeren 2020.

Kronprinsessen takket for prisen gjennom et åpent brev publisert på det svenske kongehusets sosiale medier, og til innlegget ble det også publisert ferske bilder av kronprinsessen i en dypgrønn kjole fra billigkjeden Hennes & Mauritz.

Kjolen var en del av H&M Conscious Exclusive Autumn Winter 2020-kolleksjonen, og er for øvrig den samme kjolen som Jenny Skavlan bar under KKs Årets best kledde-fotoshoot i 2020.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer