Kongebarn

Det nye bildet setter fart på spekulasjonene

Hvem har lille Adrienne arvet sine søte, krøllete lokker av?

KONGEBARN: Nicolas, Leonore og Adrienne feiret den amerikanske nasjonaldagen med et felles søskenportrett. Se bildet i saken! FOTO: Anna-Lena Ahlström / Kungahuset
KONGEBARN: Nicolas, Leonore og Adrienne feiret den amerikanske nasjonaldagen med et felles søskenportrett. Se bildet i saken! FOTO: Anna-Lena Ahlström / Kungahuset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Madeleines (38) supersøte barn Leonore, Nicolas og Adrienne feiret nylig den amerikanske nasjonaldagen sammen med foreldrene i Florida, der de bor, og den store begivenheten ble markert med et felles foto av de royale søsknene.

Det antas at det er prinsesse Madeleine som har tatt bildet, og det fine familiefotoet ble delt på den svenske prinsessens offisielle Instagram-konto.

Se dette innlegget på Instagram

Happy 4th of July!

Et innlegg delt av Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden)

På bildet holder eldstesøster Leonore (6) rundt sine to småsøsken Nicolas (5) og Adrienne (2), og det er tydelig å se at det er nære bånd mellom søskentrioen.

Kongen hadde korketrekkere som liten gutt

I kommentarfeltet er det flere som spekulerer i hvor yngstedatteren til Madeleine og ektemannen Chris O'Neill (46) har fått sine mørke gener fra. For i motsetning til sine to eldre søsken, som har blonde rette lokker, har den søte 2-åringen korketrekkere og mørkt hår.

Det trekkes frem at Adriennes morfar, kong Carl Gustaf (74) hadde små korketrekkere som liten gutt, og at onkel Carl Philip (41) også arvet disse.

I tillegg har mormor dronning Silvia aner fra både Brasil og Tyskland, ettersom hennes mor Alice Soares de Toledo var født i São Paulo og faren Walther Sommerlath født i Heidelberg. Kanskje den lille 2-åringen har arvet sitt skjønne ytre av mormor Silvias eksotiske aner?

KRØLLTOPP: Kong Carl Gustaf i armkroken til sin farfar Gustaf VI Adolf i 1950. Han hadde korketrekkere og bølger i håret da han var barn. Mulig barnebarnet Adrienne har arvet disse av ham? FOTO: NTB scanpix
KRØLLTOPP: Kong Carl Gustaf i armkroken til sin farfar Gustaf VI Adolf i 1950. Han hadde korketrekkere og bølger i håret da han var barn. Mulig barnebarnet Adrienne har arvet disse av ham? FOTO: NTB scanpix Vis mer

På Chris O'Neills side finnes også aner fra Italia og Østerrike. På besteforeldrene Paul Holian O’Neill og Josephine Cesarios side finnes røtter fra både Skotland, Irland og Italia. Chris' mor Eva Maria Walter (80) ble født i Østerrike i 1940. Faren Paul Cesario O'Neill døde i 2004.

Også i det svenske kongehuset finnes aner som strekker seg utover Sveriges landegrenser. Bernadotte-navnet, som den svenske kongefamilien tilhører, har røtter tilbake til Béarn i Sør-Frankrike gjennom Karl 3 Johan (opprinnelig døpt Jean Baptiste Bernadotte).

Og for de som har sett malerier av den Karl 3 Johan - mannen som ga sitt navn til paradegaten i Oslo - er det fristende å forestille seg at lille Adrienne har sine krøllete lokker fra ham.

Se dette innlegget på Instagram

Vi önskar alla en fin nationaldag! 🇸🇪

Et innlegg delt av Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden)

Uansett - det alle kan enes om, er at de tre barna til prinsesse Madeleine og forretningsmannen Chris O'Neill er en finfin trio!

Kilder: Store Norske Leksikon, Ethniceleb og Wikipedia

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer