Anmeldelse

- Det skulle vise seg å bli en langdryg affære - men Ryan Gosling skuffer oss aldri!

Vi triller terningen på «La La Land».

LA LA LAND: Ifølge KK.no-redaksjonen er det Ryan Gosling og Emma Stone som bærer filmen. Foto: NTB Scanpix
LA LA LAND: Ifølge KK.no-redaksjonen er det Ryan Gosling og Emma Stone som bærer filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er filmen her som vi Ryan Gosling-fans har ventet lenge på! I den romantiske Hollywood-filmen «La La Land» får vi nemlig se en ny siden av kjekkasen, som viser at han både kan svinge på hoftene, spille piano og synge deilige toner.

Filmen er blitt lovprist over hele verden, og da den prestisjetunge prisutdelingen Golden Globe ble arrangert i begynnelsen av januar stakk de av med syv av syv mulige statuetter - for beste skuespillerprestasjoner (Ryan Gosling og Emma Stone), beste musikk, beste film i kategorien musikal eller komedie, beste regi, beste manus og beste låt. I januar ble det også kjent at «La La Land» er nominert til hele 14 Oscar-statuetter når prisutdelingen går av stabelen 26. februar. 

I korte trekk: «La La Land» handler om Sebastian og Mia som gjør alt de kan for å komme seg opp og frem i den knalltøffe underholdningsbransjen i Los Angeles. Sebastian er en ivrig jazzmusiker som nekter å la moderne musikk ta over for den gode, gammeldagse jazzsjangeren, mens Mia iherdig prøver å slå gjennom som skuespiller. Midt i sin knalltøffe kamp for å bli størst og best finner de hverandre og kjærligheten - men realistisk nok, kjærligheten overvinner dessverre ikke alt. Hva skal man ofre og hva skal man kjempe for? Det er de store spørsmålene i filmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer