Kongelig

Det svenske kongehuset overrasker på nytt bilde

Endelig var hele kongefamilien samlet på svensk jord igjen.

KONGELIG: Slik har vi aldri sett dem før! Den svenske kongefamilien sendte sommerhilsen fra Solliden. FOTO: Jonas Ekströmer, Kungl. Hovstaterna
KONGELIG: Slik har vi aldri sett dem før! Den svenske kongefamilien sendte sommerhilsen fra Solliden. FOTO: Jonas Ekströmer, Kungl. Hovstaterna Vis mer
Publisert

Hele den svenske kongefamilien tilbringer deler av sommerferien på Solliden Slott på Öland - en tradisjon de har hatt i en årrekke.

Det var nok ekstra deilig for kongeparet at datteren prinsesse Madeleine (39), svigersønnen Chris O'Neill (47) og barna prinsesse Leonore (7), prins Nicolas (6) og prinsesse Adrienne (3) også endelig var på svensk jord.

Den verdensomspennende pandemien har satt en reisestopper også for de kongelige.

Prinsesse Madeleine og familien, som bosatte seg i Florida høsten 2018, har ikke vært hjemme i Sverige på halvannet år - og vi har ikke sett henne offentlig siden hun kastet glans over den tradisjonsrike Nobelprisgallaen i Stockholm 10. desember 2019.

Kongeparet og de åtte barnebarna

Men endelig var hele kongefamilien gjenforent, og det må ha vært ekstra stas for kong Carl Gustaf (77) og dronning Silvia (75) å få samlet alle de åtte barnebarna.

Det hele ble markert med et rykende ferskt familiefotografi, der også familiens to hunder var med. Kong Carl Gustaf er matfar til den bayersk viltsporhunden Brandie, mens kronprinsesse Victoria og familien våren 2020 kunne ønske cavapoo-hunden Rio, en blanding av puddel og Cavalier King Charles Spaniel, velkommen til familien!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer