«71 grader nord - team»:

- Det tærer på

Søndag ble det klart hvilke to lag som fortsatt kan kjempe om seieren, og hvem som må reise hjem.

Det ble emosjonelt da gjengen i «71 grader nord - team» tok farvel med det tapende laget i semifinalen. Video: Discovery+ Vis mer
Publisert

Konkurransen har for alvor tilspisset seg i årets «71 grader nord - team», og søndag var det endelig duket for en knalltøff og nervepirrende semifinale.

De tre lagene som skulle kjempe om de to finaleplassene var «Jegertvillingene»-Kristine og Johanne Thybo Hansen (31), Rikke Isaksen (38) og Frank Løke (43), og hockeygutta Martin Ylven (34) og Anders Myrvold (47).

Intenst kappløp

Deltakerne ble først sendt ut på en packraft-etappe, før hver og en måtte bære hver sin sekk, hvor kvinnenes veide 30 kilo mens mennenes 50 kilo, opp en bratt stigning. Til slutt ble det hele avgjort i en kart- og kompassoppgave, hvor deltakerne skulle navigere seg frem til et bestemt punkt på et kart.

Alle tre lagene slet lenge, men plutselig løsnet det for tvillingene som dermed sikret seg den første finalebilletten. Ikke lenge etter kom også Isaksen og Løke fram til riktig svar - og dermed er det de to lagene som skal kjempe om den gjeve seieren.

Hockeygutta på sin side måtte ta til takke med tredjeplassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer