Charlotte Kalla:

Det ufrivillige tv-kysset: Nå tar Charlotte Kalla oppgjør

Skistjerna lo foran kamera den gang, men sannheten var en helt annen.

CHARLOTTE KALLA: I den nye selvbiografien, slår idrettsstjernen hardt ned på en hendelse på Idrottsgalaen for 15 år siden. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB
CHARLOTTE KALLA: I den nye selvbiografien, slår idrettsstjernen hardt ned på en hendelse på Idrottsgalaen for 15 år siden. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Svenske Tour de Ski-vinner Charlotte Kalla tar til orde om en omstridt hendelse som skjedde under Idrottsgalaen i 2008. Den gang da lo hun – men det var bare fordi hun følte det var forventet. Hun var nemlig kjempesint.

– Det jeg var med på i en direktesending foran et millionpublikum føltes opprørende og forkastelig, sier Kalla nå, 15 år senere, til SVT.

– Holdt meg fast og ga meg et kyss

I sin nye selvbiografi, Skam den som ger sig, kommenterer den svenske idrettsstjernen en rekke hendelser og hemmeligheter.

Hun minnes et TV-kyss hun fikk under Idrottsgalaen i 2008, av programleder Peter Settman. Det var hun helt uforberedt på.

– Plutselig dukket Peter Settman opp. Han tok meg i ansiktet, holdt fast og ga meg et kyss midt på munnen, sier Kalla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.