Andungen Ivan

Det unike vennskapet mellom Andreas og andungen Ivan tar av på sosiale medier!

Er det vårens søteste historie?

ANDUNGEN IVAN: Den lille andungen Ivan er blitt et fenomen på Instagram, og fansen jubler over hvor stort engasjement den svenske 26-åringen Andreas Stefansson har hatt for å sikre at den foreldreløse andungen får et godt liv. FOTO: @alexkjellbris
ANDUNGEN IVAN: Den lille andungen Ivan er blitt et fenomen på Instagram, og fansen jubler over hvor stort engasjement den svenske 26-åringen Andreas Stefansson har hatt for å sikre at den foreldreløse andungen får et godt liv. FOTO: @alexkjellbris Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Internett og sosiale medier kan innimellom glimte til med historier man aldri trodde man skulle få overvære - hverken på ekte eller bak skjermen.

Historien om den foreldreløse andungen Ivan er én av dem.

I begynnelsen av mai var den svenske innebandy-spilleren Andreas Stefansson (26) sammen med noen kompiser på idylliske Björsund i Sverige.

På bryggen legger Andreas og de andre merke til en andemor på tur med sine nyfødte andunger. Nesten som et national geographic-øyeblikk overværer de hvordan andemoren geleider andungene ut i vannet for aller første gang.

Men sjokket er stort da de oppdager at én av andungene - som de døper Ivan - er igjen alene i blomstepotten som står på bryggen. Det er her moren har laget rede, og det er her de små andungene kom til verden bare noen minutter tidligere.

- I dag ble jeg «mamma»

Kompisgjengen bestemmer seg for å hjelpe Ivan med å gjenforenes med moren, og setter ut i en liten robåt med Ivan på fanget. Men andemoren og de andre andungene er ingen steder å se.

Etter å ha lett en god stund, bestemmer guttegjengen seg for å sette Ivan «fri». Men den lille andungen kommer løpende tilbake til Andreas, som er den som har tatt seg mest av ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer