Norges tøffeste

- Det var bedre å komme seg vekk, før de dårlige sidene mine kom frem

Hangi Ulv Amundsen (25) har aldri vært noen fan av reality. Plutselig befant han seg i det selv, og da ble valget enkelt.

NORGES TØFFESTE: Hangi syntes det ble litt for mye Pardise hotel-stemning på Norges tøffeste. Foto: Ida Bergersen
NORGES TØFFESTE: Hangi syntes det ble litt for mye Pardise hotel-stemning på Norges tøffeste. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Norges tøffeste» er godt i gang, og en av deltakerne er kickbokser Hangi Ulv Rugumayo Amundsen (25). Han ble oppfordret til å melde seg på, og valgte å gi det et forsøk.

- Jeg ble veldig overrasket da jeg fikk tilbud om å bli med. Jeg måtte tenke meg om litt, før jeg sa ja. Men så landet jeg på at det kanskje ville gi meg større muligheter – å få litt synlighet kan være veldig bra med tanke på sponsorer innenfor idrett, og kanskje for fremtidige jobbmuligheter.

Hangi forteller at han ikke hadde sett en eneste episode av Norges tøffeste, før han var der.

- Jeg gikk veldig blindt inn i hele greia. Jeg tror det var like greit, egentlig.

Trakk seg

KK møter Hangi i Oslo sentrum. Han fremstår like sympatisk i virkeligheten som på TV. Han er blid og avslappet, og tar gjerne en prat om deltakelsen, selv om han egentlig kan tenke seg å legge det bak seg.

For oppholdet ble ikke helt slik Hangi hadde sett for seg. Det ble ikke et langvarig opphold, da han valgte å trekke seg fra konkurransen. Flere av de andre mannlige deltakerne dannet en allianse, hvor målet var å få ut de kvinnelige deltakerne først.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer