Janne Formoe

- Det var et helt fantastisk bryllup!

Janne Formoe sier til KK at hun hadde livets helg i venninnen Vanessas bryllup.

JANNNE FORMOE: Neste sommer-stjernen Janne Formoe forteller KK at det var ekstra spesielt å feire Vanessa Rudjords bryllup i kjærlighetens by Paris. Dette bildet er fra 2019. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB
JANNNE FORMOE: Neste sommer-stjernen Janne Formoe forteller KK at det var ekstra spesielt å feire Vanessa Rudjords bryllup i kjærlighetens by Paris. Dette bildet er fra 2019. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste sommer-stjernen Janne Formoe (46) dro rett fra stjernespekket kjendisbryllup i Paris, til Warner Bros. Discoverys høstlansering på SALT i Oslo.

Her var hun til stede for å promotere den nye sesongen av feelgood-serien Neste Sommer - som denne sesongen kan feire sin episode nummer 100.

I KJÆRLIGHETENS BY: Janne Formoe delte glimt fra bryllupshelgen i Paris. FOTO: Skjermdump / Instagram / @janneformoe
I KJÆRLIGHETENS BY: Janne Formoe delte glimt fra bryllupshelgen i Paris. FOTO: Skjermdump / Instagram / @janneformoe Vis mer

KK møtte en opplagt og blid 46-åring, som fortalte at hun hadde storkost seg under bryllupet til en av sine aller nærmeste venninner - nemlig Vanessa Rudjord (46).

- Det var et helt fantastisk bryllup! Å være i kjærlighetens by Paris, sammen med kjæresten sin, og feire nydelige mennesker som sier «ja» til hverandre, det kan ikke bli bedre! Med alle vennene sine - det var helt magisk! sier hun entusiastisk til KK.

- Det har vært livets helg!

Vanessa Rudjord og forlegger Jonas Forsang (41) hadde invitert familie, kjendisvenner og kronprinsparet til å feire kjærligheten på et slott i Paris.

Både Janne Formoe og forloveden Jan Fredrik Karlsen (48), skuespiller og designer Pia Tjelta (44) og hotellkongen Petter Stordalen (59) og kjæresten Märta Elander Wistén (32) var til stede i bryllupet. Det samme var kronprinsesse Mette-Marit (48).

Brudekjolen ødelagt hos skredderen

Kort tid før bryllupsseremonien hadde Vanessa Rudjord åpnet opp om brudekjolen til svimlende 200 000 kroner - som ble ødelagt hos skredderen kort tid før bryllupet.

- Jeg leverte den inn ett år før bryllupet. Da jeg kom inn i salongen forklarte jeg at jeg ville være ute i god tid, slik at jeg slapp å bekymre meg for kjolen i alle fall, forteller hun i podkasten Synnøve og Vanessas podcast, som hun har med venninnen Synnøve Skarbø.

- Det begynte å nærme seg bryllupet, og jeg begynte å lure på om de hadde blitt ferdig med kjolene og om vi snart kunne komme på fitting.

- Ingenting skjedde. De ringte meg flere ganger, og forsikret seg om at alt var under kontroll. Jeg dreit i pengene, for jeg hadde brukt så mye allerede, men jeg ville vite om kjolene kom til å bli ferdige. Fra og med der begynte helvetet, rett og slett.

Skulle ha giftet seg

Selv skulle Janne Formoe ha giftet seg med artistmanager-kjæresten Jan Fredrik Karlsen for lenge siden. Paret ble kjærester i 2004, og har datteren Felicia (17) sammen.

De har brutt forlovelsen tidligere, men funnet tilbake til hverandre. Pandemien satte en stopper for bryllupet, som skulle ha funnet sted siste helgen i juni 2020.

Men til KK forteller Janne Formoe at de ikke har noe bråhast med å få ring på fingeren, og at det skjer når det skjer.

- Det er en liten stund til vi skal gifte oss, men vi er i planleggingsfasen. Vi gleder oss! sier hun til KK.

Sesong 11 av Neste sommer sendes på Discovery+

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer