Finale 71 grader nord team

- Det var ikke dette som førte til at de vant

Adam Schjølberg angrer ikke på at han ga bort verdifull informasjon til konkurrentene - som til slutt stakk av med seieren.

FINALE 71 GRADER NORD TEAM: Det var Thomas Alsgaard og Elisa Røtterud som stakk av med seieren. Her med programleder Tom Stiansen (t.v.) og andreplassen Adam Schjølberg og Jon Almaas. FOTO: Haakon Lundkvist
FINALE 71 GRADER NORD TEAM: Det var Thomas Alsgaard og Elisa Røtterud som stakk av med seieren. Her med programleder Tom Stiansen (t.v.) og andreplassen Adam Schjølberg og Jon Almaas. FOTO: Haakon Lundkvist Vis mer
Publisert

Søndag 1. mai gikk finalen i reality-konseptet 71 grader nord team av stabelen på kanalen TVNorge og strømmetjenesten Discovery+.

Etter å ha kjempet seg gjennom Norges land i flere uker, var det skilegenden Thomas Alsgaard (50) og eventyrer Elisa Røtterud (42) som stakk av med seieren.

Seerne har vært vitne til råsterke kjendiser, men også intriger og dramatikk.

Flere av lagkameratene har gått hverandre på nervene, og på et tidspunkt fikk de ulike teamene tilbud om parterapi av kjendisteapaut Catrin Sagen (47).

Spesielt Thomas Alsgaard og Elisa Røtterud, som altså endte opp med å vinne hele konkurransen, har kjent på hva to sterke, men svært ulike, personligheter kan gjøre med en.

En hjelpende hånd

Det var nettopp derfor komiker og konkurrent Adam Schjølberg (40) valgte å dele verdifull informasjon med Elisa Røtterud under en av de individuelle oppgavene før finalen.

Elisa har nemlig vært ærlig på at kart og kompass ikke er hennes sterkeste side.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer