Leah Behn

- Det var veldig koselig å være med Leah på ball!

En henrykt prinsesse Märtha Louise åpner opp til KK om datterens debutantball-deltakelse.

LEAH BEHN: Prinsesse Märtha Louise var med datteren Leah Behn på debutantballet i Paris, avholdt på Shangri-La Hotel, i slutten av november. FOTO: © Le Bal / Borde / Jacovides / Moreau / Bestimage
LEAH BEHN: Prinsesse Märtha Louise var med datteren Leah Behn på debutantballet i Paris, avholdt på Shangri-La Hotel, i slutten av november. FOTO: © Le Bal / Borde / Jacovides / Moreau / Bestimage Vis mer
Publisert

I slutten av november var Leah Isadora Behn (17), den mellomste datteren til prinsesse Märtha Louise (51) og avdøde Ari Behn, gjest på det prestisjetunge ballet Le bal des débutantes i Paris.

Blant fiffen kalles arrangementet bare Le bal, og er blitt en ettertraktet arena for de mektigste tenåringene i verden.

Prinsessedatteren Leah er den første, norske unge kvinnen som er blitt invitert på ballet. 17-åringen var ikledd en galant kjole fra den italienske designeren Giambattista Valli og tiara fra V MUSE jewelry. Det er for øvrig første gang hun er ikledd tiara i offisiell sammenheng.

- Det var veldig koselig å være med Leah på ball! forteller en henrykt prinsesse Märtha Louise til KK.

- Stas å bli invitert av LeBal hvor overskuddet i år doneres til World Central Kitchen og Neckar Children Hospital for hjertesyke barn, forklarer prinsessen videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer