KK møtte The Kardashians:

Dette angrer de mest på

I over 15 år har de bydd på utroskap, fødsler, rumpeløft og intriger. Nå viser Kardashian-familien seg mer glamorøs og mer sårbar enn noen gang.

THE KARDASHIANS: Kardashians, den mest forhatte, elskede, glorifiserte og overfladiske familien i USA. Og mye har skjedd siden oppstarten i 2007. FOTO: NTB
THE KARDASHIANS: Kardashians, den mest forhatte, elskede, glorifiserte og overfladiske familien i USA. Og mye har skjedd siden oppstarten i 2007. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Til sammen har de 1,7 milliarder følgere på sosiale medier og det går ikke en dag uten at de skaper overskrifter. En hel generasjon har vokst opp med søstrene Kim, Khloé, Kourtney, Kendall, Kylie og mamma Kris, som den mest forhatte, elskede, glorifiserte og overfladiske familien i USA.

Akkurat nå er tre av dem på vei inn i kinosalen El Capitan i Hollywood. Stiletthæler, utringinger og falske vipper glir bortover scenen der kremhvite lenestoler i fløyel står klare for å omfavne de berømte bakdelene. Khloé i hvite buksedrakt med spagettistropper, Kendall i knekort skjørt og matchende jakke. Mom-ager Kris i ravnsvart bluse med svaiende rysjer. De har akkurat posert på rød løper bak digre solbriller og struttende restylane-lepper. Og, ja - de fikk bevist det igjen; ingen i Hollywood kan danke ut en Kardashian-entré.

Kardashian-søstrene har aldri vært fremmede for hverken retusjering eller plastisk kirurgi, fillers og botox, og utseendet på alle har endret seg radikalt siden vi ble kjent med dem. FOTO: NTB
Kardashian-søstrene har aldri vært fremmede for hverken retusjering eller plastisk kirurgi, fillers og botox, og utseendet på alle har endret seg radikalt siden vi ble kjent med dem. FOTO: NTB Vis mer

- Det finnes så mye vi ikke har hatt muligheten til å fortelle før.

- Det føltes så bra med noen som kunne se oss på en ny, forfriskende måte, konstaterer Khloé etter å ha spøkt med mor og søster om hvem som skal sitte hvor.

Det er gått ett år siden «Keeping up with the Kardashian» viste sin 20. sesong og den siste av 289 episoder, men det betyr altså ikke at den søkkrike familien har sett seg ferdige med å dele fra sin kaotiske hverdag. Med Disney + og strømmetjenesten Hulu i ryggen, har showet fått en helt ny innpakning.

- Det finnes så mye vi ikke har hatt muligheten til å fortelle før. Nå føles showet mer ekstravagant. Vi blir filmet på en så estetisk vakker måte mens vi samtidig får vise hvem vi er. Vi har forandret oss og modnet så mye siden 2007 og «Keeping Up with The Kardashians». Derfor føltes det riktig å ta et skritt bort fra reality og fortelle historien vår i en ny sjanger med dokumentar-grep, sier Khloé.

Men det betyr ikke at det spares på kruttet. Vi får som vanlig servert romantikk, bedrag, utroskap, skilsmisser, kroppspress og sjalusi. Denne gangen har det også blitt mer fra de yngste søsknene. Kendall var bare ti år da de begynte å filme «Keeping Up with the Kardashians.»

- Det er helt vilt å tenke på, sier mamma Kris.

Mamma Kris har styrt døtrenes karrierer med presisjon, omsorg og jernhånd. FOTO: NTB.
Mamma Kris har styrt døtrenes karrierer med presisjon, omsorg og jernhånd. FOTO: NTB. Vis mer

- Det å ha fått oppleve det kapittelet og samtidig kunne få starte på nytt nå har vært helt magisk. Showet blir tatt til nye høyder, og de viser hver enkelt av oss litt mer. Eller hva tror dere? Jeg har ikke fått meg en drink ennå, ler hun.

Gleder seg til å være mer åpne.

Khloe forslår at noen skal hente en martini til moren, før Kendall overtar.

- Kylie og jeg var mer bevisste på å verne om privatlivet i den første serien på E!. Denne gangen gledet vi oss til å være mer åpne. Vi er begge på et spennende sted i livene våre nå, sier hun og konstaterer at det selvfølgelig kommer an på dagsformen og på situasjonen.

- Produsentene er så tålmodige med meg. Jeg vet ikke hvordan det er med Kylie, men jeg tror vi begge føler oss komfortable med teamet, og det har vært viktig for oss siden vi har vært de to som har vært litt mer tilbakeholden før. Nå er vi klare for å åpne oss. Det kommer enda tydeligere frem i andre sesong som vi allerede er i gang med.

På eldre bilder kan det nesten være vanskelig å kjenne igjen noen av søstrene, men de har fra dag én framstått sammensveiset og kjærlige, tross tidvis høyt konfliktnivå. FOTO: NTB
På eldre bilder kan det nesten være vanskelig å kjenne igjen noen av søstrene, men de har fra dag én framstått sammensveiset og kjærlige, tross tidvis høyt konfliktnivå. FOTO: NTB Vis mer

- Hvor går grensen for deg Khloé? Hvor mye av privatlivet vil du vise?

- Jeg tror vi alle har ulike grenser for hva vi er komfortable med å dele, og det er noe vi respekterer hos hverandre også. Vi må la alle få bestemme dersom det er noe de ikke vil vise foran kamera. Dette er jo ikke bare en jobb. Det er livene våre.

Khloé ser bort på lillesøsteren.

Utroskap på skjermen

- Kendall og Kylie var så unge da vi startet og de har hatt klarere grenser enn det vi har hatt. De har sett våre feil som vi har lært av, og de har sett at vi har latt kameraene rulle og tatt del i våre kjærlighetsforhold, noe de kanskje ikke ønsker å gjøre selv. Jeg var 22 år da vi begynte, og man gjør og sier ting uten å tenke over hvor lenge noe skal holde på, eller hva man egentlig har gått med på. Nå er det helt naturlig for meg. Jeg vet ikke om noe annet. Jeg har gjort dette siden jeg var 22.

Hun pauser.

- Og jeg er fortsatt 22. Haha.

- Hvordan var det for deg å gjenoppleve Tristans utroskap på skjermen?

- Det var definitivt ikke noe gøy, men når ting er offentlig så må man bare deale med det. Vi er nødt til å ta opp ting i serien som folk får vite om uansett. Ellers blir det ikke en dokumentar. Det var ikke lett, men det ble det nesten som terapi for meg.

Forskjellen på en reality-serie og en doku-serie er at kameraene følger fra morgen til kveld og lar dagene utfolde seg naturlig. Et reality-show er planlagt og mer iscenesatt. Det trenger ikke å være en begynnelse eller slutt på hver episode.

Tristan Thompson og Khloe Kardashian bød på utroskapsskandale for åpne skjermer. FOTO: NTB
Tristan Thompson og Khloe Kardashian bød på utroskapsskandale for åpne skjermer. FOTO: NTB Vis mer

I første sesong av «Kardashians», som går på Disney + i Norge får du se Kourtneys forlovelse med Travis Baker og hennes fertilitetsproblemer og Kims ferske forhold til Pete Davidson etter skilsmissen fra Kanye West. For mamma Kris kan kjærlighetsproblemene til døtrene bli litt i overkant slitsomt til tider.

- Når man har barn og de har partnere, ektemenn, baby-fedre og kjærester … Du vet, når de slår opp med noen så føles det som om jeg slår opp med noen også. Og når de gjør det slutt oftere enn en gang i året da blir jeg helt utslitt. Da trenger jeg å gå i terapi.

Hun ler høyt og smugtitter bort på Khloé som himler litt med øynene.

- Neida, men jeg er utrolig emosjonell og jeg vil bare at barna mine skal ha det bra og være lykkelige.

- Hun spionerer på meg hver dag.

- Hvordan er en typisk dag for deg, Kris?

- Vi informerer produksjonsteamet hva vi holder på med og hva som kommer til å skje fremover, men så kommer det ting i veien innimellom så klart. Livet er jo uforutsigbart …

Khloé avbryter for å minne sin mor om at hun ikke svarer på spørsmålet.

- Hvordan ser en typisk dag ut for deg, mamma?

- Jeg skulle ha invitert Kourtney, spøker Kris og prøver å fortsette.

- Vel, jeg står opp klokken fire om morgenen og går på tredemølla. Nå kan du ta over, Khloé.

- Nei, jeg vil vite om hvordan dagen din er. Jeg tror du har en klone.

- Ha, ha. Ja, jeg driver med en del multitasking. Jeg bruker mye tid hjemme i huset, og så er jeg på kontoret en del, og så tilbringer jeg mye tid med jentene. Det er komplett kaos til alle døgnets tider.

- Hva med deg, Khloé?

- Vel, mamma og jeg bor ved siden av hverandre så hun vet alt jeg holder på med. Det finnes ikke en gang en fysisk avsperring mellom tomtene våre. Vi deler oppkjørsel, og hun spionerer på meg hver dag.

I mer enn 15 år har Kris, Khloé, Kylie og resten av familien Kardashian levd med kameraene tett på seg døgnet rundt. FOTO: NTB
I mer enn 15 år har Kris, Khloé, Kylie og resten av familien Kardashian levd med kameraene tett på seg døgnet rundt. FOTO: NTB Vis mer

- Har lært utrolig mye av å se på meg selv.

Denne gangen er familien også mye mer involvert i produksjonen av serien. De er alle executive produsenter.

- Vi er veldig involverte i klipp- og redigering av episodene, forteller Khloé.

- Personlig liker jeg ikke å fjerne ting i etterkant. Jeg vil at folk skal se hva som faktisk skjer selv om man kanskje ikke liker å se seg selv på den måten, eller måten noe blir sagt på, men noen ganger får man bare ta de øyeblikkene og reflektere over dem. Jeg har lært så utrolig mye av å se meg selv, sier Khloé som ikke har spart på å dele av sine sorger når det kommer til det dramatiske bruddet med basketballspiller Tristan Thompson.

- Det å snakke rett inn i kamera og fortelle om hvordan vi har det gir også showet en mer naturlig flyt. Vi engasjerer oss og gir forslag og tilbakemeldinger på ting som kanskje kan legges til. Det handler mer om det enn å fjerne ting for å beskytte oss selv. Da blir også showet bedre, sier hun.

Etter alle disse årene angrer Khloé på at ting av og til ble framstilt mer som et glansbilde enn det det egentlig var: - Det var så mange ting der som ble pakket inn i glanspapir med en søt liten sløyfe på. Det er ikke sånn livet er, sier hun til KK. FOTO: NTB
Etter alle disse årene angrer Khloé på at ting av og til ble framstilt mer som et glansbilde enn det det egentlig var: - Det var så mange ting der som ble pakket inn i glanspapir med en søt liten sløyfe på. Det er ikke sånn livet er, sier hun til KK. FOTO: NTB Vis mer

- Ikke for å kritisere det forrige showet, men det var så mange ting der som ble pakket inn i glanspapir med en søt liten sløyfe på. Det er ikke sånn livet er. Det er ikke alltid vakkert. Det kan være grotesk, og noen ganger får avgjørelser man tar konsekvenser.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer