Svenske kongefamilien:

Dette betyr prinsessens tatovering

Prinsesse Sofia angrer ikke på noe, sier hun.

HEMMELIGHETSFULL: Prinsesse Sofia av Sverige har ikke delt med pressen hva tatoveringene hennes betyr. Foto: NTB
HEMMELIGHETSFULL: Prinsesse Sofia av Sverige har ikke delt med pressen hva tatoveringene hennes betyr. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den nydelige prinsesse Sofia, gift med sveriges prins Carl Philip, er virkelig en folkets prinsesse.

Hun lærte tidlig å stå på egne ben etter at hun flyttet hjemmefra som 18-åring. Hun har bakgrunn som modell og var dessuten i 2005 deltaker i den omstridte realityserien Paradise Hotel.
Det skriver det svenske nettstedet motherhood.se.

Angrer ikke på noe

Det at noen av modellbildene var av henne i undertøy og at hun at på til hadde tre tatoveringer, ble en kilde til diskusjonen om hvor vidt hun egnet seg som prinsesse. Sofia måtte tåle kritikk for sin fortid, og har flere ganger blitt stilt spørsmål om den.

– Det har vært skrevet om det i mange år. Hvilket jeg syns er ganske trist. For meg er det ti år siden. Jeg har gått videre i livet. Jeg angrer ikke på noen ting, det har bygd meg som person, sa hun i programmet Året med kungafamiljen 2015.

Selv om hun nå er medlem i en av verdens mest berømte familier, er hun fortsatt nært knyttet til den hun vokste opp med. Noe den ene tatoveringen hennes vitner om.

LES OGSÅ: Prinsesse Ingrid Alexandra - Hun er klok og reflektert

En hyllest til familien

For ved ankelen har hun nemlig en liten tatovering i form av fire bokstaver som lenkes sammen i et klyster. For to år siden greide Svensk Damtidning å finne ut hva bokstavene står for. Det har ikke vært allment kjent tidligere.

DISKRÉ: De fire bokstavene på innsiden av ankelen til prinsesse Sofia er en diskré, men betydningsfull måte å vise hvor mye familien betyr for henne. Foto: NTB
DISKRÉ: De fire bokstavene på innsiden av ankelen til prinsesse Sofia er en diskré, men betydningsfull måte å vise hvor mye familien betyr for henne. Foto: NTB Vis mer

– Tatoveringen er helt enkelt en hyllest til Sofias familie, forklarte Svensk Damtidning og fortsatte:

«E står for pappa Erik, M for mamma Marie, L for søsteren Lina og S for søsteren Sara.»

De to andre tatoveringene er en sommerfugl eller blomst med blad ved ribbeinene og en sol øverst på ryggen. Solen kan man se ofte når Sofia er ute i kongelig ærend. Blant annet i sitt eget bryllup i 2015.

SKAMMER SEG IKKE: Prinsesse Sofia har tidligere sagt at hun ikke angrer på noe fra sin fortid. Hun skammer seg heller ikke over å vise frem blekket fra fortiden. Her i sitt eget bryllup. Foto: NTB.
SKAMMER SEG IKKE: Prinsesse Sofia har tidligere sagt at hun ikke angrer på noe fra sin fortid. Hun skammer seg heller ikke over å vise frem blekket fra fortiden. Her i sitt eget bryllup. Foto: NTB. Vis mer

Ryktene om at Carl Philip hadde en ny kvinne i livet sitt, begynte å gå i 2010. Og ganske snart var Sofia og han en selvfølgelighet. Paret er i dag trebarnsforeldre til prins Alexander, prins Gabriel, og prins Julian.

Paret har siden bryllupet virket svært hengivne overfor hverandre. På 2-årsjubileet for bryllupet sa han til svenske medier at han skulle hjem til sin kone og sønn for å feire dagen.

Før bryllupet uttalte han i et intervju med den svenske kanalen TV4:

Jeg forsto ikke hva kjærlighet var før jeg møtte Sofia. Men fra det øyeblikket jeg møtte henne ble jeg klar over hvor mye ekte kjærlighet kan forandre en person.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer