Svenske kongefamilien:

Dette betyr prinsessens tatovering

Prinsesse Sofia angrer ikke på noe, sier hun.

HEMMELIGHETSFULL: Prinsesse Sofia av Sverige har ikke delt med pressen hva tatoveringene hennes betyr. Foto: NTB
HEMMELIGHETSFULL: Prinsesse Sofia av Sverige har ikke delt med pressen hva tatoveringene hennes betyr. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den nydelige prinsesse Sofia, gift med sveriges prins Carl Philip, er virkelig en folkets prinsesse.Hun lærte tidlig å stå på egne ben etter at hun flyttet hjemmefra som 18-åring. Hun har bakgrunn som modell og var dessuten i 2005 deltaker i den omstridte realityserien Paradise Hotel.Det skriver det svenske nettstedet motherhood.se.

Angrer ikke på noe

Det at noen av modellbildene var av henne i undertøy og at hun at på til hadde tre tatoveringer, ble en kilde til diskusjonen om hvor vidt hun egnet seg som prinsesse. Sofia måtte tåle kritikk for sin fortid, og har flere ganger blitt stilt spørsmål om den.– Det har vært skrevet om det i mange år. Hvilket jeg syns er ganske trist. For meg er det ti år siden. Jeg har gått videre i livet. Jeg angrer ikke på noen ting, det har bygd meg som person, sa hun i programmet Året med kungafamiljen 2015.

Selv om hun nå er medlem i en av verdens mest berømte familier, er hun fortsatt nært knyttet til den hun vokste opp med. Noe den ene tatoveringen hennes vitner om.LES OGSÅ: Prinsesse Ingrid Alexandra - Hun er klok og reflektert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer