Fyrstinne Charlene

Dette bildet av fyrstinne Charlene får fansen til å reagere

- Jeg håper virkelig at du føler deg så bra som du ser ut!

FYRSTINNE CHARLENE: Tobarnsmoren fyrstinne Charlene av Monaco kastet glans under Louis Vuitton-showet under moteuken i Paris i oktober. FOTO: Vianney Le Caer / NTB
FYRSTINNE CHARLENE: Tobarnsmoren fyrstinne Charlene av Monaco kastet glans under Louis Vuitton-showet under moteuken i Paris i oktober. FOTO: Vianney Le Caer / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det har vært noen tøffe år for tobarnsmoren fyrstinne Charlene (44) av Monaco.

Fyrstinnen har vært inn og ut av sykehus, som følge av komplikasjoner etter en øre-nese-hals-infeksjon. Hun har flere ganger vært nødt til å tilbringe lange perioder i hjemlandet Sør-Afrika.

FRONT ROW: Fyrstinne Charlene med Moët Hennessy- og Louis Vuitton-sjef Bernard Arnault (t.h.). Han er verdens andre rikeste mann, og den rikeste mannen i Europa. Helt til venstre er artist Janet Jackson. FOTO: NTB
FRONT ROW: Fyrstinne Charlene med Moët Hennessy- og Louis Vuitton-sjef Bernard Arnault (t.h.). Han er verdens andre rikeste mann, og den rikeste mannen i Europa. Helt til venstre er artist Janet Jackson. FOTO: NTB Vis mer

Dette har gjort at det rojale ekteparet har vært utsatt for rykter om problemer i ekteskapet. Noe ektemannen, fyrst Albert (64) har slått hardt ned på.

Sykdomsperioden har gjort at Charlene i lange perioder har vært borte fra rampelyset. Men heldigvis ser det ut til at det går bedre for fyrstinnen, som stadig oftere er å se på rød løper og celebre tilstelninger.

MOTEUKE: Fyrstinne Charlene på vei inn til sveitsiske Akris' show under moteuken i Paris i oktober. FOTO: NTB
MOTEUKE: Fyrstinne Charlene på vei inn til sveitsiske Akris' show under moteuken i Paris i oktober. FOTO: NTB Vis mer

I begynnelsen av oktober kastet hun glans under Paris Fashion Week i den franske hovedstaden, og var til stede under runway-showene til det franske motehuset Louis Vuitton og sveitsiske Akris.

Tobarnsmoren delte selv et bilde på sin offisielle Instagram-profil, i bilen på vei til førstnevnte show.

I kommentarfeltet til bildet jubler fansen over at fyrstinnen tilsynelatende er tilbake igjen for fullt.

FOTO: Skjermdump / @hshprincesscharlene / Instagram
FOTO: Skjermdump / @hshprincesscharlene / Instagram Vis mer

«Ta vare på helsen din. Jeg er så glad for å se deg igjen!».

«Så fantastisk vakker. Jeg håper virkelig at du føler deg så bra som du ser ut!».

«Fyrstinne Charlene, jeg har aldri sett deg mer vakker! Mine bønner om din helse er blitt hørt».

Ektemannen har vært en enorm støtte

I forbindelse med dronning Elizabeths begravelse i september, var fyrstinne Charlene og ektemannen fyrst Albert til stede for å ta et siste farvel med den britiske regenten - som tidligere i år markerte sine 70 år på tronen.

BEGRAVELSE: Fyrst Albert og fyrstinne Charlene arm i arm på vei inn til Westminster Abbey for dronning Elizabeths begravelse. Bak kom eks-kronprinsparet Pavlos og Marie-Chantal av Hellas. FOTO: NTB
BEGRAVELSE: Fyrst Albert og fyrstinne Charlene arm i arm på vei inn til Westminster Abbey for dronning Elizabeths begravelse. Bak kom eks-kronprinsparet Pavlos og Marie-Chantal av Hellas. FOTO: NTB Vis mer

Albert bar, som seg hør og bør, militæruniform under begravelsesseremonien, mens kona Charlene var ikledd et svart antrekk fra den sør-afrikanske designeren Terrence Bray med tilhørende hatt med slør. Fyrstinnen er selv født og oppvokst i Sør-Afrika.

De var tydelig preget av stundens alvor.

Fyrsteparet av Monaco giftet seg i Monaco 1. og 2. juli 2011. Først i en borgerlig seremoni, og dagen etter i en religiøs seremoni. Tvillingbarna prinsesse Gabriella og prins Jacques kom til verden 10. desember 2014.

Charlene har tidligere gitt uttrykk for at ektemannen har vært en sterk støtte for sin kone gjennom den tunge sykdomsperioden.

- Albert er min klippe og styrke, og uten hans kjærlighet og støtte hadde jeg aldri klart å komme meg gjennom denne smertefulle tiden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer