Barack Obama:

Dette bildet av Obama setter fyr på nettet

Den tidligere presidenten med en ny og avslappet stil.

KUL TYPE: Twitter har lagt sin elsk på dette bildet av den tidligere presidenten. Foto: NTB Scanpix
KUL TYPE: Twitter har lagt sin elsk på dette bildet av den tidligere presidenten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et bilde av den tidligere amerikanske presidenten Barack Obama (58), så nylig dagens lys på Twitter. Bildet som er tatt i desember på en konferanse i Malaysia for The Obama Foundation, har nemlig satt fyr på plattformen.

Folk ser ut til å like at den tidligere presidenten kler seg litt avslappet med en lys piké, flatterende oppbrettede chinos og hvite Stan Smith joggesko fra Adidas. 58-åringen ser sprek og glad ut, og folk på Twitter har med glede delt hva de føler om det.

Stil-ikon

Som en av de yngste som noen gang har tiltrådt som president, har Obama alltid hatt en god oversikt over hva som er aktuelt når det kommer til mote. Han har flere ganger blitt satt på globale lister over best kledde, med den velkledde og vakre Michelle Obama (56) ved sin side.

Som regel ser han alltid velpleid og stilig ut, til tross for et par ganger hvor han har bommet litt. Og da snakker vi om episodene med «mom jeans», eller mammabukser som det heter på godt norsk.

Nettsider som Vogue har opptil flere ganger skrevet om disse buksene, som er litt for store og litt for uflatterende. Heldigvis har det ikke vært noen fler spor av disse buksene etter 2009, og vi vil heller se den tidligere presidenten i oppbrettede chinos og kule joggesko.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer