Dette bildet er over 20 år gammelt – kjenner du igjen stjernen?

Hun er minst like nydelig i dag!

BLE MODELL: Denne hjerteknuseren pryder i dag forsidene til store magasiner som Vogue, Harper's Bazaar og Elle. FOTO: Instagram
BLE MODELL: Denne hjerteknuseren pryder i dag forsidene til store magasiner som Vogue, Harper's Bazaar og Elle. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Hun ble født i ørkenbyen Tucson i Arizona i 1996. Moren Kennya er av brasiliansk, italiensk og portugisisk opphav, mens faren Stephen har engelske, irske, skotske, franske og tyske røtter. Hun har én storesøster ved navn Alaia.

At hun skulle leve et liv i rampelyset lå i kortene fra fødselen av; faren er nemlig berømt skuespiller og har blant annet vært å se i klassikeren «The Usual Suspects» fra 1995.

Hun ble signert til modellbyrået Ford Models tidlig i karrieren. Catwalk-debuten kom i 2014.

Siden den gang har hun blitt en av verdens mest ettertraktede fjes – både til magasinforsider, som ansikt utad for eksklusive merker og på catwalken.

Det er ingen tvil om at 23-åringen har en stappfull timeplan, men hun har fått tid til å gifte seg, og dét med selveste Justin Bieber.

I fjor tok hun farvel med etternavnet Baldwin; nå heter hun Hailey Rhode Bieber.

LES OGSÅ: Alt om Hailey Biebers eventyrlige brudekjole

Etter at ekteskapet var et faktum – de to unge stjernene giftet seg først på rådhuset i 2018, for så å holde en storslått seremoni i år – flyttet paret til fra solrike Los Angeles til (mye) kaldere Canada.

– Hailey og Justin bor i Ontario i Canada på heltid nå. Det er «basen» deres. Justin har et digert hus der oppe; 830 kvadratmeter rett ved siden av en innsjø. Han elsker stedet, og det gjør Hailey også, fortalte en kilde til UsWeekly i fjor.

Siden den gang har babyryktene svirret titt og ofte, men stjernene har avkreftet spekulasjonene gang på gang. Denne måneden delte Hailey dog et babybilde – av seg selv.

«20 år senere har jeg fremdeles det samme, skjeve smilet», skriver modellen under Instagram-posten.

Se bildet under! Kjenner du henne igjen, tro?

LES OGSÅ: Slik ser lille Emma Geller-Green fra «Friends» ut i dag

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer