Mesternes mester-huset 2023

Dette ekteparet eier «Mesternes mester»-luksushuset!

Se Sissel og Lennart Bäverholms private bilder fra det idylliske huset i Sandefjord.

MESTERNES MESTER-HUSET 2023: Det er ekteparet Sissel og Lennart Bäverholm, og datteren Sophie, som eier huset der Mesternes mester-innspillingen til årets sesong ble gjort. FOTO: Privat
MESTERNES MESTER-HUSET 2023: Det er ekteparet Sissel og Lennart Bäverholm, og datteren Sophie, som eier huset der Mesternes mester-innspillingen til årets sesong ble gjort. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 14. sesongen av NRK-suksessen Mesternes mester er i gang, og i år som før skal vi se toppidrettutøvere kjempe om den gjeve tittelen.

I år er det blant andre en roer, kickbokser, danser og håndballspiller med, og konkurranseinstinktet er skyhøyt.

Innspillingen er gjort i Larvik og Sandefjord, og for den observante seer er det ikke til å unngå å legge merke til at luksushuset som ble brukt under fjorårets sesong, som lå i Kampedalen i Lillesand og eid av Europris-arving Dag Høili, er blitt byttet ut med en ny luksusbolig.

ÅRETS DELTAKERE: Det er Aksel Lund Svindal, vinner av sesong 12, som leder årets utgave. FOTO: Heidi Marie Gøperød / NRK
ÅRETS DELTAKERE: Det er Aksel Lund Svindal, vinner av sesong 12, som leder årets utgave. FOTO: Heidi Marie Gøperød / NRK Vis mer

Til KK utdyper Helene Amlie, kommunikasjonsansvarlig i NRK:

- Når det gjelder huset, er det ikke slik at vi har byttet lokasjon. Mesternes mester har aldri vært på samme sted mer enn én gang.

Flyttet innspillingen til Norge

Tidligere er den populære konkurranse-realityserien spilt inn i utlandet, men pandemien sørget for at innspillingen ble gjort på norsk jord.

- I sesong 12, det første året i Norge, var vi i Arendal, i det staselige Sophienborg, og i fjor ble innspillingen gjort i Kristiansand og Lillesand. Det har aldri vært aktuelt å spille inn en sesong til i det samme huset, forklarer Amlie.

HUSET: Det er ekteparet Lennart og Sissel Bäverholm som eier det staselige huset i Sandefjord. FOTO: Heidi Marie Gøperød / NRK
HUSET: Det er ekteparet Lennart og Sissel Bäverholm som eier det staselige huset i Sandefjord. FOTO: Heidi Marie Gøperød / NRK Vis mer

- Hva kan du si om sesongens fasjonable bolig som deltakerne bor i under innspillingen?

- Huset i år ligger på Vesterøy utenfor Sandefjord, og eies av Sissel Larsen Bäverholm og Lennart Bäverholm. Det er deres helårsbolig til vanlig, sier kommunikasjonsansvarlig Helene til KK.

Lennart (73) er eier av moteforretningen Giovani Fashion og har også hatt suksess på travbanen med investering i varmblodshester, mens Sissel (58) driver Ane Mone clothing og har vært i klesbransjen i 30 år.

Bodde i Frankrike under innspillingen

Til KK forteller huseier Sissel at hun gleder seg til å se hvordan huset blir fremstilt på TV.

- Måtte dere ta noen spesielle hensyn med tanke på interiør og eiendeler før innspilling?

- Vi gjorde ingenting, men vi vet at veldig mye av lampene og interiøret vårt ble byttet ut under innspilling. Det er det vi er mest spent på; hvordan huset vårt blir fremstilt! sier hun med et smil.

Under innspillingen, som ble gjort i slutten av mai og begynnelsen av juni, bodde ekteparet deler av tiden i Frankrike.

- Og så leide vi en leilighet på Langeby, som er i gangavstand fra huset vårt.

Se private bilder fra det idylliske huset i bildekarusell under:

Sissel og Lennart kjøpte huset i 2004, og har bodd der siden. De ønsker ikke å svare på hvor mye de ga for huset for nå snart 19 år siden. Han har datteren Isabelle (34) fra et tidligere forhold, og sammen har ekteparet datteren Sophie (21).

- Da vi kjøpte rev vi det opprinnelige huset og bygde i ett år. Vi hadde også en stor ombygging noen år etter hvor det blant annet ble laget nytt basseng og utestue.

Ekteparet stortrives med å samle venner og familier rundt bordet, og er ikke fremmed for å ha overnattingsgjester på besøk.

- Vi er glade i å ha gjester, og derfor har vi mange soverom og bad. Og en stor spisestue som lett kan dekkes til mange! forklarer Sissel.

Ville stille opp for lokalsamfunnet

Lennart er opprinnelig svensk, men har bodd i Sandefjord siden 1988. Ifølge kona har han alltid vært veldig engasjert i idretten i Sandefjord, og var blant annet formann i Runar håndball i mange år.

Derfor er det nok ekstra stas å vite at deres idylliske bolig har huset mange OL- VM- og NM-mestere i forbindelse med innspillingen.

- Hvordan endte det opp med at huset deres ble med på Mesternes mester?

- Vi ble spurt av Sandefjord næringsforening som sa at dette ga mye for byen vår, og da følte vi at vi måtte stille opp! Alt for Sandefjord! sier ekteparet med et smil.

Mesternes mester sendes på NRK på fredager. Finalen sendes klokken 20:05 fredag 3. mars.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer