«71° nord - team»

Dette er deltakerne i 71° nord – team

– Jeg gruer meg veldig til å være våt og kald.

71° NORD - TEAM: FOTO: Denne gjengen er klar for innspilling av en ny sesong. Innspillingen starter i disse dager. Espen Solli/Discovery+ TVNorge
71° NORD - TEAM: FOTO: Denne gjengen er klar for innspilling av en ny sesong. Innspillingen starter i disse dager. Espen Solli/Discovery+ TVNorge Vis mer
Publisert

Det er igjen duket for lagversjonen av 71 ° nord. Vi følger fire duoer som sammen skal ta seg gjennom oppgaver og konkurranser, og til slutt vil det raskeste laget stå igjen som vinnerne.

Brødrene Martin Johnsrud Sundby og Sondre Sundby, søstrene Heidi Løke og Lise Løke, ekteparet Linnéa Myhre og Emil Gukild og Hanna-Martine Slåttland Baller og Magan Gallery har teamet opp og skal vise hva de er gode for.

Sundby-brødrene har et godt fysisk og mentalt utgangspunkt. Martin la skiene på hylla i 2021, og lillebror Sondre var mye involvert, blant annet som trener.

– Vi er åpenbart et fysisk sterkt lag, med store fysiske ressurser på mange områder, og vil elske alt som er slitsomt. Men, vi er begge gym-rotter og finnes ikke vant til friluftsliv, orientering eller det å klare seg på egen hånd i naturen. I tillegg er vi begge så temperamentsfulle at enhver hump i veien fort kan bli et lite fjell, sier Johnsrud Sundby i pressemeldingen.

BRØDRENE SUNDBY: Sondre Sundby og Marthin Johnsrud Sundby er klare for å gi alt. De er fysisk og mentalt sterke, men Johnsrud Sundby innrømmer at han gruer seg til å bli våt og kald. FOTO: Espen Solli/TVNorge
BRØDRENE SUNDBY: Sondre Sundby og Marthin Johnsrud Sundby er klare for å gi alt. De er fysisk og mentalt sterke, men Johnsrud Sundby innrømmer at han gruer seg til å bli våt og kald. FOTO: Espen Solli/TVNorge Vis mer

Til tross for at han gleder seg til naturens stillhet og alt det vakre vårt landstrakte land har å by på, er det noen ting han helst ønsker å være foruten.

– Jeg gruer meg veldig til å være våt og kald. Det takler jeg fryktelig dårlig, sier Martin Johnsrud Sundby.

Ektemannen kan bære sekken

Det gjelder å samarbeide godt og tåle mye for å fungere som et vinnerlag, noe som kan være utfordrende. Emil Gukild og Linnéa Myhre giftet seg tidligere i sommer og er klare for å begi seg ut på tur sammen som lag.

«Life hack = gifte seg med den beste team-playeren, som tilfeldigvis oxo kan bære sekken din i 71 grader nord team. Gleder meg!!» skriver Myhre på Instagram.

NYGIFT: Emil Gukild og Linnéa Myhre giftet seg tidligere i sommer og nå er de klare for å trå til på tur sammen som lag. FOTO: Espen Solli/TVNorge
NYGIFT: Emil Gukild og Linnéa Myhre giftet seg tidligere i sommer og nå er de klare for å trå til på tur sammen som lag. FOTO: Espen Solli/TVNorge Vis mer

Bærebjelke

Dette blir den tredje sesongen med 71° nord – team, og lagversjonen har blitt tatt godt imot hos seerne. De to første sesongene hadde i snitt et seertall på en halv million per episode. Ansvarlig redaktør i TVNorge gleder seg over at folk liker den nye versjonen, da den tradisjonelle versjonen har vært en bærebjelke i sendeskjemaet helt siden 1999.

– Vi er veldig fornøyd med at seerne liker den nye vrien, og gleder oss til å sende en ny gjeng ut på tur, sier Magnus Vatn.

71° nord – team vil bli sendt på TVNorge og Discovery+ på nyåret.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer