Jul 2019:

Dette er den mest populære julelåta

Disse havner på topp ti!

TOPPER LISTEN: Det er ellevilt hvor mye vi har hørt på Mariah Careys «All I Want For Christmas Is You»!
TOPPER LISTEN: Det er ellevilt hvor mye vi har hørt på Mariah Careys «All I Want For Christmas Is You»! Vis mer
Publisert

Kalenderen vår viser at desember er her og det betyr at førjulstiden er offisielt i gang! 1. desember runget julelåter som «It's Beginning To Look A Lot Like Christmas» og «O Holy Night» i heimen.

Til tross for at låter som disse låter blir spilt hyppig i desember, havner de likevel ikke på listen over de mest spilte julelåtene for 2019.

I en pressemelding kan nemlig strømmetjenesten Spotify avsløre nettopp hvilke låter som har havnet på topp ti.

1. Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You
2. Wham! - Last Christmas
3. Maria Mena - Home for Christmas
4. Sia - Snowman
5. Justin Bieber - Mistletoe
6. Ina Svenningdal, Ingebjørg Bratland - Jul i svingen
7. Kurt Nilsen, The Norwegian Radio Orchestra - Himmel På Jord
8. Ariana Grande - Santa Tell Me
9. Agnetesh, Herman Dahl, Isabelle Eriksen, Murdrocks, Stina Talling, The sPlayers - Nå er det jul (feat. Murdrocks, Herman Dahl, Isabelle Eriksen, Agnetesh & Stina Talling)
10. Chris Rea - Driving Home for Christmas - 2019 Remaster

520 millioner streams

På førsteplass finner vi altså Mariah Careys (49) «All I Want For Christmas Is You». Kanskje ikke så overraskende? Låta ble sluppet i 1994, men er like populær den dag i dag. 25 år etter at den først ble hørt, kan Spotify avsløre at den har hele 520 millioner streams!

Flere kjente mennesker har sunget sin versjon av låta. Shania Twain, John Mayer, Demi Lovato, Fifth Harmony og My Chemical Romance er bare noen av dem. En av de mest kjente versjonene kommer fra den fantastiske filmen Love Actually. Der synger da 11 år gamle Olivia Olson (nå 27) en versjon som har fått en spesiell plass i våre hjerter - akkurat som originalen.

LES OGSÅ: Slik ser den lille gutten fra «Love Actually» ut i dag

I anledning 25 årsjubileumet, skal Carey dra ut på en mini-turné! Dessverre vil konsertene kun finne sted i USA. Ifølge Rolling Stone skal det hele starte på Caesars Palace i Las Vegas og avsluttes i selveste Madison Square Garden i New York 15. desember.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer