Stranger Things

Dette er den virkelige alderen til «Stranger Things»-stjernene

Én av skuespillerne er 11 år eldre enn karakteren sin!

STRANGER THINGS-GJENGEN: Skuespillerne har vokst opp sammen både på skjermen og i kulissene til tross for at alderen spriker både dem i mellom og mellom rollefigurene de spiller. FOTO: NTB
STRANGER THINGS-GJENGEN: Skuespillerne har vokst opp sammen både på skjermen og i kulissene til tross for at alderen spriker både dem i mellom og mellom rollefigurene de spiller. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

«Stranger Things» har vært en av de mest sette seriene siden første sesong hadde premiere i 2016. Med sine overnaturlige elementer kombinert med gjenkjennelig ungdomsdrama som finner sted på nostalgiske 80-tallet, har serien tatt verden med storm.

Netflix-suksessen slapp siste del av sin fjerde sesong fredag. Allerede i februar tidligere i år meldte serieskaperne Matt og Ross Duffer at det vil komme en femte sesong.

Det er ikke uvanlig at skuespillerne i tenåringsdramaer er eldre enn rollene de spiller. Skam (2015–2018) fikk blant annet oppmerksomhet for at skuespillerne spilte sin faktiske alder.

Den yngste av hovedrolleinnehaverne i «Stranger Things» var bare 10 år da han fikk rollen. Selv om vennegjengen spiller 15-åringer i den fjerde sesongen, er det et lite sprik i alderen til skuespillerne.

Millie Bobby Brown (18)

18-åringen landet hovedrollen i «Stranger Things» da hun var 12 år. Hun barberte av seg alt håret for rollen, og fikk mye oppmerksomhet for å ofre så mye for en rolle i så ung alder. I 2018 spilte hun hovedrollen i filmen «Enola Holmes» som lillesøsteren til Sherlock Holmes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer