Kate og William

Dette er hertuginne Kates ekskjærester

Én var nær kompis med prins William, og to ble invitert i bryllupet.

EKSER: Livet før prins William. VIDEO: KK Vis mer
Publisert

Hertuginne Kate og prins William møttes da de begge studerte på University of St. Andrews i Skottland i 2001. Men det skulle ta tre år før amors piler skjøt fart mellom rikmannsjenta Catherine Middleton og prinsen som en dag skal arve hele kongeriket.

William la merke til den mørkhårede skjønnheten under et provisorisk moteshow på universitetet, og visstnok skal det ha vært en gjennomsiktig kjole Kate bar, som vippet prinsen av pinnen.

Men det var ikke før i 2003 at de to begynte å date. Da hadde de delt leilighet sammen med to andre venner. Forholdet fikk imidlertid en brå slutt i 2007, da de under en skiferie i Sveits bestemte seg for å gå hvert til sitt.

Det tok derimot ikke lang tid før Kate (38) og William (37) forsto at de ikke kunne leve uten hverandre, og etter bare noen måneder var de et par igjen. Nå over et tiår senere er de trebarnsforeldre, og har vært gift i ni år.

- «Han var hennes første kjærlighet»

Selv om det føles som om det har vært «Kate og William for alltid», har de to naturlig nok hatt en fortid før de møtte hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer