Oscar-utdelingen

Dette er innholdet i Oscar-goodiebagen

Nevnte jeg at den har en verdi på 2 millioner norske kroner?

OSCAR 2017: Alle som er nominert til en Oscar i år får med seg en goodiebag hjem til en verdi av 2 millioner norske kroner. Foto: INVISION
OSCAR 2017: Alle som er nominert til en Oscar i år får med seg en goodiebag hjem til en verdi av 2 millioner norske kroner. Foto: INVISION Vis mer
Publisert

Ha meg unnskyldt mens jeg plukker opp kjeven min fra gulvet! Det har seg nemlig sånn at jeg i gode ti minutter nå har sittet i sjokk etter å ha lest hva de Oscar-nominerte får i goodiebagen sin.

For det er ikke bare en leppestift, en flaske vann med smak og noen kuponger det er snakk om. Denne goodiebagen er utenom det vanlige og har en verdi på 2 millioner norske kroner. Ja, du hørte rett: MILLIONER.

Men det er ikke alle gjestene som får denne godbiten. Det er nemlig bare de nominerte i kategoriene «beste mannlige skuespiller», «beste kvinnelige skuespiller», «beste mannlige birolle», «beste kvinnelige birolle» og «beste regissør» som kan ta med seg gavene hjem. En ganske så grei trøstepremie dersom man ikke skulle ta med seg statuetten hjem, kan man si.

Ifølge Forbes finner du nemlig en 12 dager lang tur med luksuyacht, en badebombe av ekte gull, et medlemskap hos matchmaking-agenten «Drawing down the moon», en rekke drikkevarer og mye, mye mer...

Denne goodiebagen inneholder også et gavekort på 250 000 kroner hos en kjent Manhattan-doktor som blant annet driver med fillers. Hvorfor gir man bort det i gave egentlig? Det synes vi de fint kunne droppa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer