Oscar-utdelingen

Dette er innholdet i Oscar-goodiebagen

Nevnte jeg at den har en verdi på 2 millioner norske kroner?

OSCAR 2017: Alle som er nominert til en Oscar i år får med seg en goodiebag hjem til en verdi av 2 millioner norske kroner. Foto: INVISION
OSCAR 2017: Alle som er nominert til en Oscar i år får med seg en goodiebag hjem til en verdi av 2 millioner norske kroner. Foto: INVISION Vis mer
Publisert

Ha meg unnskyldt mens jeg plukker opp kjeven min fra gulvet! Det har seg nemlig sånn at jeg i gode ti minutter nå har sittet i sjokk etter å ha lest hva de Oscar-nominerte får i goodiebagen sin.

For det er ikke bare en leppestift, en flaske vann med smak og noen kuponger det er snakk om. Denne goodiebagen er utenom det vanlige og har en verdi på 2 millioner norske kroner. Ja, du hørte rett: MILLIONER.

Men det er ikke alle gjestene som får denne godbiten. Det er nemlig bare de nominerte i kategoriene «beste mannlige skuespiller», «beste kvinnelige skuespiller», «beste mannlige birolle», «beste kvinnelige birolle» og «beste regissør» som kan ta med seg gavene hjem. En ganske så grei trøstepremie dersom man ikke skulle ta med seg statuetten hjem, kan man si.

Ifølge Forbes finner du nemlig en 12 dager lang tur med luksuyacht, en badebombe av ekte gull, et medlemskap hos matchmaking-agenten «Drawing down the moon», en rekke drikkevarer og mye, mye mer...

Denne goodiebagen inneholder også et gavekort på 250 000 kroner hos en kjent Manhattan-doktor som blant annet driver med fillers. Hvorfor gir man bort det i gave egentlig? Det synes vi de fint kunne droppa.

LES OGSÅ: De beste rød løper-antrekkene de siste tiåret

Og de nominerte er...

Årets Oscar-utdeling går av stabelen 9. februar! Stjernene som kjemper om å vinne de gjeve prisene (og de ekstravagante gavene) er blant annet Scarlett Joahnsson, Leonardo DiCaprio og Margot Robbie.

Alle tre er nominerte i hver sine kategorier: beste kvinnelige skuespiller, beste mannlige skuespiller og beste kvinnelige birolle.

Skulle det ikke bli noe noe statuett på stjernene, kan de i etterkant ta et avslappende bad med badebomben laget av ekte gull!

Se alle de nominerte her og følg med på KK.no natt til 10. februar for å se hvem som vinner og alle de fantastiske antrekkene!

ALL GRUNN TIL Å SMILE: Tenk å ta med seg en statuett OG en goodiebag til 2 millioner kroner? Eller hva, Emma Stone og Julianne Moore? Foto: Afp
ALL GRUNN TIL Å SMILE: Tenk å ta med seg en statuett OG en goodiebag til 2 millioner kroner? Eller hva, Emma Stone og Julianne Moore? Foto: Afp Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer