Juleprinsen:

Dette er julefilmen alle snakker om

Netflix har laget sin egen julefilm, og internett elsker den.

JULEPRINSEN: Netflix har sluppet sin egen julefilm, og den tar nettet med storm. FOTO: Netflix
JULEPRINSEN: Netflix har sluppet sin egen julefilm, og den tar nettet med storm. FOTO: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette er julefilmen du er nødt til å se før julaften, skal vi tro alle kommentarene på Twitter og andre sosiale medier. Netflix sin egen julefilm, «A Christmas Prince», eller «Juleprinsen» som den heter på norsk, blir beskrevet som en typisk feelgood og klissete førjulsfilm, akkurat som vi liker det.

I historien følger vi journalisten Rose McIver som reiser utenlands for å lage en artikkel om livet til den kjekke og single prinsen Ben Lamb, som har et noe frynsete rykte. De to oppnår umiddelbart en god kjemi, men møter selvfølgelig en del hindre underveis.

LES OGSÅ: 11 filmer som garantert får deg i julestemning

God timing

Julefilmen ble sluppet rett etter at forlovelsen til prins Harry og Megan Markle ble offentliggjort, så stort bedre timing kunne nok ikke strømmetjenesten bedt om.

For en knapp uke siden ble det også kjent at filmgiganten Hallmark trakk seg fra Netflix, for å starte sin egen strømmetjeneste i stedet. Med det stakk de dessverre av med en god bunt julefilmer.

Nå ser det imidlertid ut som om Netflix har funnet sin egen løsning på problemet, da publikum allerede ber om en oppfølger til julefilmen. Se traileren til filmen nedenfor:

LES OGSÅ: 10 ting du kanskje ikke visste om «Love Actually»

Massiv respons

Responsen på filmen har vært overveldende, og hashtagen #AChristmasPrince får stadig nye bidrag på Twitter. Her er noen av kommentarene som har kommet i etterkant av filmen:

Foto: Skjermdump Twitter
Foto: Skjermdump Twitter Vis mer
Foto: Skjermdump Twitter
Foto: Skjermdump Twitter Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer