Hertugparet av Cambridge:

Dette er Kates drømmedate med William

«Jeg skulle gjerne ha bestilt en chicken tandoori til Buckingham Palace».

WILLIAM OG KATE: Mye tyder på at hertugparet av Cambridge er flinke til å pleie kjærligheten! FOTO: NTB Scanpix
WILLIAM OG KATE: Mye tyder på at hertugparet av Cambridge er flinke til å pleie kjærligheten! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For hertuginne Kate (37) og prins William (37) starter kjærlighetshistorien allerede i 2001. Da var de begge studenter ved universitetet i St. Andrews i Skottland, og møttes for første gang under et felles arrangement begge var på.

Det skulle likevel ta ett helt år før de fikk øynene opp for hverandre på ordentlig - eller, i alle fall til William fikk øynene opp for Kate, noe som skjedde på en catwalk-visning på skolen.

- Wow, Kate er sexy, skal prins William angivelig ha sagt til kompisen sin om henne, da hun gikk nedover catwalken, ifølge det britiske nettstedet Mirror.

LES OGSÅ: Danielle har gjenskapt 150 Kate-antrekk

Sjokkbrudd

Lite visste de den gang at de to skulle bli det mye omtalte og populære hertugparet av Cambridge. Men akkurat det skjedde heller ikke uten komplikasjoner.

Kate og William var først kjærester i seks lykkelige år, og etterhvert begynte kongehusentusiaster verden over å bli utålmodige hva gjaldt en eventuell bryllupsnyhet.

Men i stedet kom sjokket: De gikk fra hverandre i april 2007.

Spekulasjonene rundt bruddet var mange, men den gang var det ingen som uttalte seg om hva som egentlig skjedde. I dokumentaren «William & Kate: The Journey», som ble sendt på Amazon Prime, dukket det derimot opp noen interessante detaljer, blant annet at Kates familiehistorie skal ha vært en del av årsaken. Det skriver Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer