Hertugparet av Cambridge:

Dette er Kates drømmedate med William

«Jeg skulle gjerne ha bestilt en chicken tandoori til Buckingham Palace».

WILLIAM OG KATE: Mye tyder på at hertugparet av Cambridge er flinke til å pleie kjærligheten! FOTO: NTB Scanpix
WILLIAM OG KATE: Mye tyder på at hertugparet av Cambridge er flinke til å pleie kjærligheten! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For hertuginne Kate (37) og prins William (37) starter kjærlighetshistorien allerede i 2001. Da var de begge studenter ved universitetet i St. Andrews i Skottland, og møttes for første gang under et felles arrangement begge var på.

Det skulle likevel ta ett helt år før de fikk øynene opp for hverandre på ordentlig - eller, i alle fall til William fikk øynene opp for Kate, noe som skjedde på en catwalk-visning på skolen.

- Wow, Kate er sexy, skal prins William angivelig ha sagt til kompisen sin om henne, da hun gikk nedover catwalken, ifølge det britiske nettstedet Mirror.

LES OGSÅ: Danielle har gjenskapt 150 Kate-antrekk

Sjokkbrudd

Lite visste de den gang at de to skulle bli det mye omtalte og populære hertugparet av Cambridge. Men akkurat det skjedde heller ikke uten komplikasjoner.

Kate og William var først kjærester i seks lykkelige år, og etterhvert begynte kongehusentusiaster verden over å bli utålmodige hva gjaldt en eventuell bryllupsnyhet.

Men i stedet kom sjokket: De gikk fra hverandre i april 2007.

Spekulasjonene rundt bruddet var mange, men den gang var det ingen som uttalte seg om hva som egentlig skjedde. I dokumentaren «William & Kate: The Journey», som ble sendt på Amazon Prime, dukket det derimot opp noen interessante detaljer, blant annet at Kates familiehistorie skal ha vært en del av årsaken. Det skriver Dagbladet.

Heldigvis fant turtelduene tilbake til hverandre igjen etter et drøyt år, og den 29. april 2011 giftet de seg i ærverdige Westminster Abbey (katedralen hvor Williams farmor dronning Elizabeth II giftet seg med Philip Mountbatten i 1947).

GIFT: Det har nå gått hele åtte år siden Kate og William ga hverandre sine ja i Westminster Abbey i 2011. FOTO: NTB Scanpix
GIFT: Det har nå gått hele åtte år siden Kate og William ga hverandre sine ja i Westminster Abbey i 2011. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Psst! Dette husker vi best fra William og Kates kongelige bryllup.

Indisk take-away

Nå har de vært et ektepar i hele åtte år og har fått tre barn sammen: prins George (5), prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1). Men hvordan klarer egentlig et så profilert og mye omtalt par å pleie kjærligheten?

Joda, det gjør de med Netflix og litt indisk take away-mat. William og Kate har akkurat like avslappede dater som oss!

«Det er ingenting Kate elsker mer enn å bestille indisk take-away og spise det direkte fra innpakningen i sofaen - samtidig som at hun og William ser på en god serie». Det skal en intern kilde ha uttalt i den nyeste utgaven av US Weekly, ifølge US Magazine.

I spørsmål om hva de foretrekker å se på Netflix, får de opplyst at paret blant annet har sett hele «Game of Thrones»-serien sammen, samt at de akkurat har «binget» (å se alle episodene på en gang, red.anm) «Bodyguard».

LITEN PRINS: Prins Louis (1) er den yngste sønnen til William og Kate. FOTO: NTB Scanpix
LITEN PRINS: Prins Louis (1) er den yngste sønnen til William og Kate. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Bruker ikke giftering

Men til tross for at Kate og William i dag er et tilsynelatende lykkelig gift par, velger William å ikke gå med ring på fingeren. Representanter ved det britiske kongehuset bekreftet til Daily Mail allerede i 2011 at prinsen ikke kom til å bruke ring etter bryllupet.

Hvorfor han ikke ønsker å vise sin troskap til Kate i form av en ring på fingeren har mange spekulert mye i, men årsaken skal visst nok kun være basert på personlige ønsker fra hans side.

Heller ikke prins Williams bestefar, prins Philip (96), hertug av Edinburgh, har brukt giftering. Han har vært gift med dronning Elizabeth II (91) siden 1947. Prins Williams far derimot har brukt giftering i begge sine ekteskap.

- Det var noe paret diskuterte i fellesskap, men prins William er ikke typen som bruker smykker (...), sa representanten ved St James's Palace rett før bryllupet.

LES OGSÅ: Prins William hyret inn advokater for å stoppe utroskapsrykter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer