Keanu Reeves

- Dette er langt fra noen overfladisk Hollywood-romanse

Skuespillerens kjærlighetsforhold til Alexandra Grant er en stor nettsnakkis, og til inspirasjon for mange.

KEANU REEVES: Tragediene har stått i kø for skuespilleren Keanu Reeves. Han har mistet både et barn, en kjæreste og sin aller beste venn. Men nå ser det ut som om livet smiler. FOTO: NTB
KEANU REEVES: Tragediene har stått i kø for skuespilleren Keanu Reeves. Han har mistet både et barn, en kjæreste og sin aller beste venn. Men nå ser det ut som om livet smiler. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det mangler ikke på interesse på nettet for filmstjernen Keanu Reeves (58). Han beundres for sine roller i en lang rekke filmer, men også for sitt liv utenfor filmduken. Du skal ikke ha googlet lenge før du kommer over en lang rekke hjertevarmende fortellinger om Reeves, som ble født i Beirut, Libanon og vokste opp i Toronto, Canada.

Blant annet driver Reeves en veldedig stiftelse som regelmessig støtter kreftforskning. Det samme gjelder for ishockeyspillere som har skadet ryggmargen. Dette skjer helt uten at Reeves pynter seg med virksomheten i mediene.

Flere ganger har stjernen frivillig gått ned i lønn for å sikre store navn til ulike filmproduksjoner. For eksempel avstod han fra to millioner dollar for at budsjettet skulle kunne sikre Al Pacino til en av hovedrollene i filmen Djevelens advokat (1997).

Under arbeidet med The Matrix (1999) jobbet han også frem en avtale som sikret hele produksjonsstaben en del av publikumsinntektene fra visningen av filmen verden over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer