Rihanna:

- Dette er noe hun alltid har ønsket seg

Rihanna og Asap Rocky skal ha blitt foreldre i all hemmelighet.

RIHANNA: Rihanna og A$AP Rocky er i ammetåka om dagen etter at deres andre barn kom til verden. Her bilde av Rihanna under Oscarutdelingen i mars 2023, gravid med deres andre barn. FOTO: NTB
RIHANNA: Rihanna og A$AP Rocky er i ammetåka om dagen etter at deres andre barn kom til verden. Her bilde av Rihanna under Oscarutdelingen i mars 2023, gravid med deres andre barn. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Rihanna (35) og hennes partner Rakim Athelaston Nakache Mayers , eller bedre kjent som A$AP Rocky (34) er blitt foreldre for andre gang. Det bekrefter kilder til magasinet People.

De samme kildene forteller at superstjernen nå føler seg komplett, og at «dette er noe hun alltid har ønsket seg».

Nyheten om paret ventet barn igjen, ble sluppet under Rihannas opptreden på Super Bowl i høst. Da bare ni måneder etter at deres første barn, sønnen RZA kom til verden. Ifølge kilder på det tidspunktet skal Rihanna ha følt mye glede både rundt svangerskapet og det å være mor. Noe som ikke er vanskelig for fansen å tro på.

Rihanna har nemlig blitt selve bildet på at gravide kvinner fortsatt kan være sexy og har ved flere anledninger vist frem babymagen iført utfordrende og sexy antrekk.

Husker ikke livet før

Nå er hun altså blitt mamma til to, og det nyeste tilskuddet er en liten gutt. I et intervju med britiske Vouge i mars snakket hun om følelsene rundt det å bli mamma. Der delte hun at de første månedene med RZA hadde vært legendariske.

- Det er alt. Du husker egentlig ikke hvordan livet var før, det er det rareste av alt, sa stjernen til Vouge.

Hun skal tidligere ha sagt til Vogue at hun ønsket seg tre eller fire barn. I mars var imidlertid tonen litt annerledes, selv om hun understreket at hvis det er ment at hun skal ha flere enn to, er hun med på det også.

Navnet på sønnen er foreløpig ukjent, men ifølge TMZ så starter det med bokstaven «R».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer