Kjendiser:

Dette er stjernenes kjendisforelskelser

Ja, også kjendisene selv kan ha et ekstra godt øye til andre kjendiser!

AVSTANDSFORELSKELSE: Jennifer Lawrence er en av mange stjerner som har åpnet seg om hvilke av sine kjendiskolleger de er småforelsket i; for henne kommer blant annet Justin Timberlake og skuespiller Timothée Chalamet høyt opp på listen. FOTO: NTB Scanpix
AVSTANDSFORELSKELSE: Jennifer Lawrence er en av mange stjerner som har åpnet seg om hvilke av sine kjendiskolleger de er småforelsket i; for henne kommer blant annet Justin Timberlake og skuespiller Timothée Chalamet høyt opp på listen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingenting å skamme seg over; de aller fleste av oss har vært litt ekstra betatt av en kjendis i løpet livet. Enten det var Patrick Swayze etter at «Dirty Dancing» kom ut på 80-tallet eller Ryan Gosling i dag, er kjendisforelskelser like vanlig som det er harmløst.

Men det man ikke hører så altfor mye om, er Hollywood-profilenes egne kjendisforelskelser! Vi vet det jo egentlig, men det er likevel lett å glemme at stjernene også bare er mennesker og er akkurat som deg og meg.

(Vel, minus de fem luksusbilene, to villaene, månedlige turer til reisemål man nesten ikke tør å drømme om, og et skap fylt til randen av designerklær og -sko).

Ashton Kutcher og Jennifer Aniston

I 2011 innrømte Ashton Kutcher at han i lang tid var stupforelsket i Jennifer Aniston. Som ung hadde han til og med «Friends»-stjernen som skjermsparer på datamaskinen!

– Jeg inngikk et veddemål med en kompis. Jeg var sikkert rundt 17 år gammel, og veddet 1000 dollar på at jeg kom til å gå på date med Jennifer en dag, fortalte «Punk'd»-verten på The Graham Norton Show og fortsatte:

– Jeg møtte henne noen år senere og spurte Brad om det var greit. Hun avviste meg. Men i dag er vi venner, så det kan fortsatt skje.

Neppe. Nå er Ashton nemlig gift med Mila Kunis – duoen møttes da de spilte mot hverandre i «That 70s Show» fra 1998 til 2006, men begynte ikke å date før i 2012 – som han har to barn med.

VEDDEMÅL: Ashton Kutcher var så sikker på at han en dag kom til å date Jennifer Aniston at han inngikk veddemål med en kompis. Noe stevnemøte ble det likevel aldri. FOTO: Scanpix
VEDDEMÅL: Ashton Kutcher var så sikker på at han en dag kom til å date Jennifer Aniston at han inngikk veddemål med en kompis. Noe stevnemøte ble det likevel aldri. FOTO: Scanpix Vis mer

Jennifer Lawrence og Justin Timberlake

– Han var definitivt mitt tenåringscrush. Jeg husker at jeg kjøpte 'NSYNC-CD-en, og hørte på det, og jeg ble så overveldet av hormoner at jeg nesten kastet opp, fortalte Jennifer under et besøk hos Yahoo i 2013.

Senere innrømmet hun også at hun fortsatt ikke har kommet seg helt over forelskelsen.

– Jeg møtte han en gang, backstage på en konsert. Det var så mye følelser, sa hun til AOL.

Meryl Streep og Will Ferrell

Under et intervju med med magasinet W i 2015, avslørte veteranen at hun har et godt øye til sin hysterisk morsomme skuespillerkollega.

– En film som får meg til å gråte er «Anchor Man». Jeg er så forelsket i Will Ferrell. Jeg elsker han i hver eneste film han gjør, fortalte 69-åringen den gang.

Matthew McConaughey og Susan Sarandon

– Susan Sarandon er fortsatt en av verdens mest sexy kvinner, konstantere Matthew McConaughey ovenfor W i 2013, og fulgte opp med:

– Jeg bare synes hun er veldig lett å beundre.

Vi er enige, Matthew! I dag er dog «Dallas Buyers Club»-skuespilleren lykkelig gift med Camila Alves, som han tre barn med.

Ariana Grande og Jim Carrey

Ariana Grande har vært åpen om sine varme følelser for komiker Jim Carrey ved flere anledninger.

– Han er barndomsforelskelsen min. Eller, egentlig min store forelskelse i livet generelt. Jeg elsker ham så mye, fortalte artisten på talkshowet «Live With Kelly and Michael» for noen år siden.

Og beundringen ble ikke mindre etter at «Dangerous Woman»-sangeren møtte Jim personlig:

– Han var så snill, og perfekt, og akkurat slik jeg håpet at han skulle være, delte Ariana om opplevelsen i samme segment.

ALDERSFORSKJELL: Aldersforskjellen på 31 år ser slett ikke ut til å være et problem for Ariana Grande som gjentatte ganger har uttrykt sine varme følelser for Jim Carrey. FOTO: Scanpix
ALDERSFORSKJELL: Aldersforskjellen på 31 år ser slett ikke ut til å være et problem for Ariana Grande som gjentatte ganger har uttrykt sine varme følelser for Jim Carrey. FOTO: Scanpix Vis mer

Ryan Gosling og Britney Spears

Duoen var begge en del av Disneys The Mickey Mouse Club da de var yngre, og i 2013 avslørte Ryan ovenfor Glamour at han var forelsket i Britney i flere år.

– Britney var så søt. Hun bodde rett ovenfor meg, hun var nabojenta. Jenta jeg pleide å spille basketball og flasketuten peker på med, delte stjernen.

Dessverre ble romansen aldri noe av; «Toxic»-sangeren begynte i stedet å date Justin Timberlake, som forøvrig også var med i The Mickey Mouse Club. De to var kjærester i fire år før romansen tok slutt (ifølge ryktene som følge av utroskap...).

Helen Mirren og Vin Diesel

Under et promobesøk hos Late Night med vert Seth Meyers, fortalte Helen Mirren om sin avstandsforelskelse i en kjendiskollega.

– Jeg så Vin Diesel holde en tale, og han er så smart, og så morsom, og så kul. Jeg falt litt for ham der og da. Vin, jeg elsker deg. Du vet ikke hvem jeg er, men jeg elsker deg likevel, sa Helen fra scenen.

Det viste seg dog at Vin visste hvem hun var, og det hele kulminerte i at 73-åringen fikk en rolle i den åttende «The Fast and The Furios»-filmen som kom ut i fjor.

Jennifer Lawrence og Timothée Chalamet

Det er ikke bare Justin Timberlake Jennifer har vært avstandsforelsket i av sine Hollywood-kollegaer: Hun har også innrømmet at hun er interessert i «Call Me By Your Name»-stjernen Timothée Chalamet.

Dét innrømmet hun under et intervju med Entertainment Tonight.

– Han er så talentfull, og så hot! Jeg venter bare på at han skal bli litt eldre. Jeg kommer til å være der i sekundet han fyller 30 år. Han er gammel nok til at jeg kan si det, ikke sant? Han er over 18 år? Tenk om jeg sier at han er hot, så er han 15 år?, spøkte blondinen.

Emma Watson og Tom Felton

Det skjer med Hollywood-stjernene også: Emma Watson har opplevd å være en usikker, ulykkelig forelsket 10-åring.

En gang i tiden var nemlig skuespilleren og aktivisten ekstremt betatt av «Harry Potter»-kollegaen Tom Felton – som tilsynelatende ikke følte det samme for henne.

– Fra jeg var ti til jeg ble tolv år gammel, var jeg ekstremt forelsket i Tom. Jeg kom på settet om morgenen, og det første jeg gjorde var å sjekke listene for å se om han også skulle jobbe den dagen, avslørte Emma til talkshow-vert Jonathan Ross i 2012.

– Han var et par år eldre, og han hadde et skateboard... Mer behøvdes ikke egentlig. Det triste var at han i alle intervjuer sa ting som «jeg ser på henne som en lillesøster». Det knuste hjertet mitt. Det gjør det fortsatt, fortsatte hun spøkefullt.

Nå svirrer forøvrig ryktene om en gryende romanse mellom de tidligere kollegaene etter at de begge ble single nylig (vi krysser fingrene!), og for bare noen uker siden delte Emma en video av duoen sammen på stranden:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer