Kjendiser:

Dette er stjernenes kjendisforelskelser

Ja, også kjendisene selv kan ha et ekstra godt øye til andre kjendiser!

AVSTANDSFORELSKELSE: Jennifer Lawrence er en av mange stjerner som har åpnet seg om hvilke av sine kjendiskolleger de er småforelsket i; for henne kommer blant annet Justin Timberlake og skuespiller Timothée Chalamet høyt opp på listen. FOTO: NTB Scanpix
AVSTANDSFORELSKELSE: Jennifer Lawrence er en av mange stjerner som har åpnet seg om hvilke av sine kjendiskolleger de er småforelsket i; for henne kommer blant annet Justin Timberlake og skuespiller Timothée Chalamet høyt opp på listen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingenting å skamme seg over; de aller fleste av oss har vært litt ekstra betatt av en kjendis i løpet livet. Enten det var Patrick Swayze etter at «Dirty Dancing» kom ut på 80-tallet eller Ryan Gosling i dag, er kjendisforelskelser like vanlig som det er harmløst.

Men det man ikke hører så altfor mye om, er Hollywood-profilenes egne kjendisforelskelser! Vi vet det jo egentlig, men det er likevel lett å glemme at stjernene også bare er mennesker og er akkurat som deg og meg.

(Vel, minus de fem luksusbilene, to villaene, månedlige turer til reisemål man nesten ikke tør å drømme om, og et skap fylt til randen av designerklær og -sko).

Ashton Kutcher og Jennifer Aniston

I 2011 innrømte Ashton Kutcher at han i lang tid var stupforelsket i Jennifer Aniston. Som ung hadde han til og med «Friends»-stjernen som skjermsparer på datamaskinen!– Jeg inngikk et veddemål med en kompis. Jeg var sikkert rundt 17 år gammel, og veddet 1000 dollar på at jeg kom til å gå på date med Jennifer en dag, fortalte «Punk'd»-verten på The Graham Norton Show og fortsatte:– Jeg møtte henne noen år senere og spurte Brad om det var greit. Hun avviste meg. Men i dag er vi venner, så det kan fortsatt skje.Neppe. Nå er Ashton nemlig gift med Mila Kunis – duoen møttes da de spilte mot hverandre i «That 70s Show» fra 1998 til 2006, men begynte ikke å date før i 2012 – som han har to barn med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer