Evangeline Lilly:

Dette gjør «Lost»-stjernene idag

15 år etter premieren!

OVERLEVDE FLYKRASJ: Matthew Fox, Evangeline Lilly og Josh Holloway spilte tre av karakterene som måtte overleve på en øde øy i «Lost». FOTO: ABC
OVERLEVDE FLYKRASJ: Matthew Fox, Evangeline Lilly og Josh Holloway spilte tre av karakterene som måtte overleve på en øde øy i «Lost». FOTO: ABC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Lost», serien om passasjerene på Oceanic Airlines Flight 815 som styrtet på en øde øy, ble umiddelbart en seersuksess etter premieren i 2004.

Millioner av mennesker benket seg foran TV-skjermen hver uke for å følge karakterene mens de kjempet mot både sult og tørst, livsfarlige, mystiske skapninger – og hverandre.

Nå er det hele 15 år siden første episode (og ni år siden den siste!) kom på lufta – så hva gjør stjernene i dag?

Dét har vi fasiten på:

LES OGSÅ: Husker du «verdens vakreste jente»? Slik ser hun ut nå

Matthew Fox

52-åringen spilte en av serien mest sentrale karakterer, kirurgen Jack, som ble fort ble en lederskikkelse for resten av de overlevende. I dag er han ikke så altfor aktiv, men har siden «Lost»-dagene spilt i en håndfull filmer; deriblant «Bone Tomahawk» og Brad Pitts «World War Z».

FOTO: ABC/Instagram
FOTO: ABC/Instagram Vis mer

Evangeline Lilly

Evangeline Lilly, som portretterte Kate, er en av skuespillerne som har klart seg aller best i kjølvannet av «Lost». Hun har blant annet dukket opp som alven Tauriel i de suksessfulle «Hobbiten»-filmene og superhelten The Wasp i «Ant-Man». Sistnevnte rolle trer hun nok en gang inn i når ny «Avengers»-film kommer på kino i 2019.

FOTO: ABC/Scanpix
FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Jorge Garcia

Hurley, den uheldige sjelen som befant seg på flyet fra Australia til Los Angeles til etter å ha vunnet lotteriet, ble spilt av Jorge Garcia. Han har fortsatt TV-karrieren og kan for tiden sees i «Hawaii Five-0» – sammen med en annen «Lost»-stjerne (frem til nylig, i alle fall).

FOTO: ABC/Scanpix
FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Daniel Dae Kim

Daniel Dae Kim, Jin i «Lost», spilte i suksesserien Hawaii Five-0 frem til i fjor; da gikk han og kanalen CBS hver til sitt etter det som skal ha vært en opphetet krangel om lønn. Nå for tiden er han aktuell med filmen «Hellboy» som kommer ut i løpet av 2019 ifølge IMDb.

LES OGSÅ: Slik ser jenta fra «Grinchen» ut 25 år senere

FOTO: ABC/Scanpix
FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Yunjin Kim

Karakteren Sun ble spilt av Yunjin Kim. Hun har i ettertid fortsatt karrieren som skuespiller – både på TV og på film – hjemme i Sør-Korea.

FOTO: ABC/YouTube
FOTO: ABC/YouTube Vis mer

Naveen Andrews

Militærmannen Sayid ble portrettert av Naveen Andrews som siden den gang har spilt i kritikerroste «Diana», i tillegg til TV-seriene «Sense8» og «Once Upon a Time in Wonderland».

FOTO: ABC/Scanpix
FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Josh Holloway

Josh Holloways Sawyer var en nokså utilregnelig type i «Lost», men ble fort en publikumsfavoritt. Etter at serien tok slutt har 49-åringen kapret sporadiske småroller, og er nå aktuell i TV-serien «Colony».

FOTO: ABC/Scanpix
FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Maggie Grace

Den overfladiske ungjenta Shannon ble portrettert av Maggie Grace. Etter at hun forlot Lost i 2005, har hun dukket opp i en rekke filmer og serier; deriblant «Taken» med Liam Neeson og som vampyr i «Twilight: Breaking Dawn». I 2019 kan stjernen sees i «Fear The Walking Dead».

LES OGSÅ: Slik ser Rachel og Ross' baby fra «Friends» ut nå

FOTO: ABC/Scanpix
FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Dominic Monaghan

Dominic Monaghan, som spilte rockestjernen Charlie, var allerede et godt kjent fjes da «Lost» kom på lufta i 2004. Han hadde nemlig hatt en nokså sentral rolle i «Ringenes Herre»-triologien et par år tidligere.

Nå om dagen er 42-åringen opptatt med innspillingen av enda en ny film; «Star Wars: Episode IX».

FOTO: ABC/Scanpix
FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Terry O'Quinn

Terry O'Quinn spilte (svært) mystiske John Locke. I dag er stjernen 66 år gammel, men er fortsatt aktiv som skuespiller. Også han – i likhet med Jorge Garcia og Daniel Dae Kim – har vært å se i «Hawaii Five-0».

FOTO: ABC/Scanpix
FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Emilie de Ravin

Claire, den unge jenta som var gravid da Oceanic Airlines Flight 815 styrtet, ble spilt av Emilie de Ravin. Hun har gjort stor suksess siden den gang; blant annet i filmen «Remember Me» og i serien «Once Upon A Time».

FOTO: ABC/Scanpix
FOTO: ABC/Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer